Stendeusz
2 years agoSeasoned Novice
brak nagród za twitch
Witam. Mam powiązane konto z Twitch lecz nie otrzymałem w grrze nagród za oglądanie ea spotr fc pro. W Twitchu widać że odebrane ale w grze nic nie ma
Witam. Mam powiązane konto z Twitch lecz nie otrzymałem w grrze nagród za oglądanie ea spotr fc pro. W Twitchu widać że odebrane ale w grze nic nie ma
Też podbiję ponownie. Nie dość, że obiecali za oglądanie Twitcha zawartość w grze to jeszcze my, naiwne jelenie, daliśmy im za te transmisje zarobić trochę kokosa. Wciąż nic nie otrzymałem tak btw. Żenada EA. Macie nas za idiotów.
Przykro mi.
"Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?"
Ponawiam pytanie. Co nagrodami ?. Nie dostałem za twitch oraz teraz za zadanie skrupulatność układanki. Dwie wpadki praktycznie w tydzień.
Podbijam - nagród za oglądanie transmisji jak nie było tak nie ma, ale za to za skrupulatność układanki również nie ma.
Pozdrawiam serdecznie renifery z Kanady
Jeleń z Polski
Witam. Mam powiązane konto z Twitch lecz nie otrzymałem w grze nagród za oglądanie ea sport fc pro. Na platformie twitch widać że odebrane ale w grze nie ma nagród. Dorzucam sccreny
Rozwiązał ktoś już ten problem??
Mam ten sam problem, 3 nagrody widać na stronie z tego 2 dostałem a ostatniej nie
I u mnie podobnie, na Twitch odebrane 3 paczki, a na koncie żadnej nie dostałem
Mają nas głęboko gdzieś, wzięli kasę za grę i to nie małą a teraz nawet nie można się z nimi skontaktować, na stronie pomocy EA nic nie można zrobić, nawet napisać do nich bo ciągle do głównego menu cofa jak się chce sprawę założyć. Podejrzewam że z tymi paczkami to się możemy pożegnać, oni nic z tym nie zrobią.