Brak nagród za wykonanie zadania FC PRO
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Cantwoo
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 10.11.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 19:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Przyznać poprawnie nagrody
Co się dzieje? Witam. Zgłaszam brak nagród za oglądanie turnieju FC PRO na platformie YouTube. Moje konto jest połączone poprawnie o czym świadczy przyznana nagroda za powiązanie konta z YT. Mimo iż uczestniczyłem w transmisji live 1 jak i 2 dnia nie otrzymałem nagród - paczek ani punktów exp zarówno za 15min jak i 1godz uczestnictwa w transmisji. Problem może dotyczyć większej ilości osób co widać po komentarzach pod transmisja na YT. Proszę o rekompensatę.
Co powinno się stać? Poprawne przyznanie nagród, rekomensata
Witam. Zgłaszam brak nagród za oglądanie turnieju FC PRO na platformie YouTube. Moje konto jest połączone poprawnie o czym świadczy przyznana nagroda za powiązanie konta z YT. Mimo iż uczestniczyłem w transmisji live 1 jak i 2 dnia nie otrzymałem nagród - paczek ani punktów exp zarówno za 15min jak i 1godz uczestnictwa w transmisji. Problem może dotyczyć większej ilości osób co widać po komentarzach pod transmisja na YT. Proszę o rekompensatę..
Hej @Can2o Jeśli nadal nie otrzymałeś nagród, sprawdź zalecenia podane na naszej stronie https://help.ea.com/pl/help/account/link-your-ea-account-to-youtube/
W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z naszymi doradcami w celu weryfikacji nagród na Twoim koncie.