Forum Discussion

Can2o's avatar
4 months ago
Solved

Brak nagród za wykonanie zadania FC PRO

Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Cantwoo
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 10.11.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 19:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Przyznać poprawnie nagrody
Co się dzieje? Witam. Zgłaszam brak nagród za oglądanie turnieju FC PRO na platformie YouTube. Moje konto jest połączone poprawnie o czym świadczy przyznana nagroda za powiązanie konta z YT. Mimo iż uczestniczyłem w transmisji live 1 jak i 2 dnia nie otrzymałem nagród - paczek ani punktów exp zarówno za 15min jak i 1godz uczestnictwa w transmisji. Problem może dotyczyć większej ilości osób co widać po komentarzach pod transmisja na YT. Proszę o rekompensatę.
Co powinno się stać? Poprawne przyznanie nagród, rekomensata

Witam. Zgłaszam brak nagród za oglądanie turnieju FC PRO na platformie YouTube. Moje konto jest połączone poprawnie o czym świadczy przyznana nagroda za powiązanie konta z YT. Mimo iż uczestniczyłem w transmisji live 1 jak i 2 dnia nie otrzymałem nagród - paczek ani punktów exp zarówno za 15min jak i 1godz uczestnictwa w transmisji. Problem może dotyczyć większej ilości osób co widać po komentarzach pod transmisja na YT. Proszę o rekompensatę..

8 Replies

• Can2o's avatar
    Can2o
    4 months ago

Witam ponownie

Niestety nagród dalej nie otrzymałem, zgodnie z tym co sugerowała instrukcja "zresetowałem" połącznie z Youtube, minęło z 10godzin - niestety to nic nie dało.

Obawiam się, że w związku z tym. że "zadanie" skończyło się wczoraj i nie jest już dostępne to nie zaliczy zadania - wg mnie nie z mojej winy. W zeszłym roku nie miałem problemu z odbiorem nagród, w tym roku mam wrażenie, że błąd goni błąd co widać po wrzuconych zdjęciach - połączenie zarówno YT jak i Twitch jest nawiązane, transmisja była odpalona na żywo, a nagród brak.

• Dzień dobry,

również nie otrzymałem nagród, lecz ja nie dostalem tylko jednej nagrody drugiego dnia co oznacza że nie dostałem tez za wykonanie wszystkich zadań… kontaktowałem się z supportem i nikt nie potrafi pomóc 

• Dlaczego oznaczacie to jako rozwiązanie sprawy jeśli to totalnie niczego nie rozwiazuje

• Can2o's avatar
    Can2o
    4 months ago
    @EA_Pulsar W jaki sposób mam skontaktować się z doradcami ? Czy można liczyć na realna pomoc w tej sprawie ? Czy klasyczne "nic się nie stało" zamiatamy sprawę pod dywan, zachęcamy do zakupu kolejnej beta edycji gry.
  • Oczywiście że się udało, kilkukrotnie… wasi programiści nad tym pracują… polecam ich zmienić na kogoś bardziej ogarniętego. Czuję że zobaczymy te nagrody jak świnia niebo

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,628 PostsLatest Activity: 6 hours ago