Forum Discussion

Vojtek1324's avatar
Vojtek1324
Rising Newcomer
2 years ago
Solved

Brak nagród za oglądanie na twitch

Nie dostałem nagrody za oglądanie na twitch w EA FC, na twitch pokazuje że zadanie zrobione ale brak postępu w grze 

9 Replies

• co to ma być za rozwiązanie. Dosłownie mam ten sam problem, wasz support na mailu odpisał mi że pokazuje mu że mojo konto nawet nie jest połączone z youtubem na którym oglądałem, mimo że łązyłem konta 3 tygodnie temu. 

• Droga Kalino. Sprawdziłem dokładnie 10 razy, i za każdym razem strona pokazywała, że moje konto youtube jest podpięte do konta ea. Napisałem więc drogą mailową do jednego z waszych pracowników. Niejaki Papinder odpisał mi, że mój problem ciężko będzie rozwiązać drogą mailową i polecił mi skontatkowanie się z czatem na żywo. Niestety opcja ta jest niedostępna, nie istnieje. Raz udało mi się skontaktować z czatem na żywo w życiu i nigdy więcej nie widziałem, by opcja ta była dostępna. Błagam, napisz mi w jakich godzinach czat na żywo operuje, bym mógł niezwłocznie się z nim skontaktować.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@sulim2580 sprawdź czy po kliknięciu tego odsyłacza wyświetli Ci się opcja Porozmawiaj z nami (czyli czat).

Spróbuj także otworzyć ten link w nowym oknie incognito i zaznaczeniu opcję Kontynuuj bez logowania.

• bocian86's avatar
    bocian86
    2 years ago

Witam,

mam także problem z nagrodami z Twitch za oglądanie finałów pro. Otóż zaliczyło mi 40% pomimo że oglądałem ponad godzinę. Zgłosiłem się do serwisu Twitch aby rozwiązać problem ale mimo to nic to nie dało, Twitch potwierdził mi drogą e-mailową podczas zgłoszenia tego błędu że rzeczywiście oglądałem ponad godzinę ale mimo to nic nie są w stanie zrobić. Nie otrzymałem przez to ostatniej paczki z grupy oraz nagrody za grupę czyli Diogo Jote. Zgłosiłem przez kontakt z EA błąd lecz mam teraz na sprawie że oczekiwanie na gracza i nic więcej możliwości aby odpisać czy zobaczyć co odpisuje EA. Co można z tym zrobić?

• Davidich21's avatar
    Davidich21
    New Adventurer
    2 years ago

Miałem ten sam problem. Spróbuj odłączyć konto YouTube/Twitch na ich stronie internetowej od profilu ea i ponownie połączyć je w ciągu kilku minut. To mi pomogło.

• bocian86's avatar
    bocian86
    2 years ago

Próbowałem, nic nie dało, nie ma już dostępnej też tej nagrody, dziwię się że Twitch mi odpisał wprost że zaliczone i nie są w stanie pomóc, tak jakby nie mieli na nic wpływu, zapewne ea też to zlekceważy…

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 days ago
4,671 Posts