Forum Discussion

Gonzii999's avatar
Gonzii999
New Traveler
2 years ago

Brak paska wykończenia precyzyjnego w CHAMPIONS

Podczas grania Champions (obojętnie czy eliminacje czy finały) nie działa asystent trenera. Przede wszystkim nie działa pasek wykończenia strzału precyzyjnego, mimo iż jest włączony jak i pozostałe włączone opcje. Kilka opcji jest w ogóle wyłączonych (linia podania, kierunek strzału) W pozostałych trybach UT czyli DR,SB itd. wszystko działa jak należy. Resetowałem ustawienia, usuwałem profil. Bez żadnego skutku. Jakby tego było mało to również tylko na Champions raz na jakiś czas nie ma "kółeczka" przy rzutach karnych. Jakieś pomysły ?

PC - EA app

2 Replies

• Ja mam to samo nie wiem czy to ma być tak specjalnie czy co ale podczas grania na Xbox mam taki sam problem

• Gonzii999's avatar
    Gonzii999
    New Traveler
    2 years ago

Raczej nie ma tak być, bo wczoraj specjalnie sprawdzałem u znajomego. Jemu normalnie wszystkie opcje działają i jest możliwośc włączenia, jak i wyłączenia ich... Na forum ogólnym kilkadziesiąt zgłoszeń już jest w tej sprawie ale odezwu żadnego.

Jak możesz to dodaj posta do tego tematu i zaznacz w 1 poście, że masz ten sam problem, bo im więcej osób zgłasza problem, tym większa szanse na ich jakąkolwiek reakcje bo pojedyncze odzewy to oni mają gdzieś.... 

https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/Timed-Finishing-trainer-bar-not-working-in-FUT-Champs/td-p/12990579/page/5

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 17 hours ago
4,671 Posts