Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
1 year ago
Solved

Brak zmiany języka na polski

Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD rx 580
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
W którym trybie miało to miejsce? Szybki mecz
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? przywrócic jezyk polski
Co się dzieje? Witam, kupiłem grę w Polsce i przez pół roku miałem polski język aż do pewnego dnia. Przy włączaniu gry automatycznie ustawiło język angielski i nie da sie go zmienić w żadnych ustawieniach. Komentatorów także nie da się zmienić na język polski  
Co powinno się stać? przywrócenie jezyka polskiego

Witam, kupiłem grę w Polsce i przez pół roku miałem polski język aż do pewnego dnia. Przy włączaniu gry automatycznie ustawiło język angielski i nie da sie go zmienić w żadnych ustawieniach. Komentatorów także nie da się zmienić na język polski  

• Hej @Anonymous 

Sprawdź czy w czasie instalacji gry masz do wyboru język polski. Daj też znać w jakim sklepie została kupiona FC™ 24.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Anonymous 

Sprawdź czy w czasie instalacji gry masz do wyboru język polski. Daj też znać w jakim sklepie została kupiona FC™ 24.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Anonymous 

Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. 

• Junosz's avatar
    Junosz
    1 year ago

Cześć,
    ja mam problem z brakiem języka polskiego.
    Grę kupiłem na G2A jako Global version i się zdzwiłem że tego języka nie ma.

• Avalayya's avatar
    Avalayya
    Hero+
    1 year ago
    @Junosz Często wersje global oznaczają to że można je aktywować w danym kraju a nie dostępne wersję językowe. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia to musisz się skontaktować ze sprzedawcą.
  • Junosz's avatar
    Junosz
    1 year ago

@Avalayya dzięki za odpowiedź. Sprzedawca broni się tym że nie ma nigdzie "language requirement" dlatego ich nie podaje. Prawda jest taka że też takich nie widziałem. Jak odpala się stronę z grą w appce to wypisane są wszystkie dostępne języki a nie tylko te języki które po zakupie będą dostępne. Czy nie dałoby rady zmienić regionu mojej gry ? Aplikację oraz konto mam polskie.

• @Avalayya Skąd kupujący ma wiedzieć jakie języki będą dostępne? Jeżeli dopiero je widać w momencie instalacji.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 days ago
4,671 Posts