Cziter DRAFT EA SPORTS FC 24
Podczas FINAŁU meczu w trybie ONLINE DRAFT gdy mecz się rozpoczął po chwili,dosłownie po 2-3 sekundach mecz się zakończył". Po potwierdzeniu tej informacji i otrzymaniu nawet monet za ten mecz który "niby" skończył się wynikiem 0:0 zostałem przekierowany do menu Draft po czym nie mogłem już rozpocząć kolejnego meczu i mogłem odebrać "nagrodę" za 3 'zwyciestwa'.
Rozumiem że cziterzy istnieli ,istnieją i będą istnieć jednakże My NORMALNI UCZCIWI gracze dostają za to po tyłku nie mając również możliwości nic z tym zrobić oprócz zaciśniecia zębów i burkniecia paru przekleństw pod nosem. Zgłoszenie prośby o automatyczny zwrot zetonu draft nic nie daje bo naturalnie prośba zostaje odrzucona.
Smutne jest to że ja jako gracz w sumie cieszę się ze trafiłem na czitera dopiero w finale a nie w pierwszym meczu draft co również się zdarzało.
Nawet nie będe prosił o zwrot 15k lub zetonu draft na konto bo wiem że to spełznie na niczym bo nie jestem graczem naszej kochanej piłki kopanej od tej edycji tylko od paru lat.