Forum Discussion

Tysqii's avatar
2 years ago

Cziter DRAFT EA SPORTS FC 24

Podczas FINAŁU meczu w trybie ONLINE DRAFT gdy mecz się rozpoczął po chwili,dosłownie po 2-3 sekundach mecz się zakończył". Po potwierdzeniu tej informacji i otrzymaniu nawet monet za ten mecz który "niby" skończył się wynikiem 0:0  zostałem przekierowany do menu Draft po czym nie mogłem już rozpocząć kolejnego meczu i mogłem odebrać "nagrodę" za 3 'zwyciestwa'.

Rozumiem że cziterzy istnieli ,istnieją i będą istnieć jednakże My NORMALNI UCZCIWI gracze dostają za to po tyłku nie mając również możliwości nic z tym zrobić oprócz zaciśniecia zębów i burkniecia paru przekleństw pod nosem. Zgłoszenie prośby o automatyczny zwrot zetonu draft nic nie daje bo naturalnie prośba zostaje odrzucona. 

Smutne jest to że ja jako gracz w sumie cieszę się ze trafiłem na czitera dopiero w finale a nie w pierwszym meczu draft co również się zdarzało.

Nawet nie będe prosił o zwrot 15k lub zetonu draft na konto bo wiem że to spełznie na niczym bo nie jestem graczem naszej kochanej piłki kopanej od tej edycji tylko od paru lat.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 days ago
4,670 Posts