3 years ago
Delay nawet offline (ps5)
Witam Mam taki problem, że moi zawodnicy poruszają się dużo wolniej od przeciwnika. Mam wrażenie, że wszystkie animacje( strzału, podania) wczytują się bardzo długo. Nie wiem w czym może być problem...
założyłem nowe konto ea ale nie mogę go powiązać z kontem playstation, piszę ''Możesz anulować powiązanie swojego konta po 30.07.2024''.
jednak udało się zagrać na nowym koncie. Założyłem nowy klub odpaliłem squad battels i wszystko ładnie śmigało albo mi się tylko wydawało bo ustawiłem jakiś niski poziom trudności. Potem zagrałem rivalsa i po połowie meczu wszystko było jak dawniej. Znowu delay w każdym trybie, a dodatkowo nie mogę powiązać starego konta ea z kontem playstation czyli straciłem drużynę. Ja już się chyba poddaje, 4 lata nie znalazłem rozwiązania. Co jakiś czas zajrzę do tematu, jakbyście znaleźli rozwiązanie to proszę napiszcie tu. Powodzenia panowie
Naprawde trzeba dać sobie spokój z tym tworem. W ogóle brak sterowania,obrona zwalnia, problem z przyjęciem piłki. Biegać nie potrafią. Takie kwiatki nonstop cały mecz. Przecież z takim delay to nie wygra się nawet z kimś kto pierwszy raz w to gra
Ahhh niestety to prawda ja też mam tego dość, odebrałem w piątek konsole od kuriera wróciła z naprawy sony ale to nie rozwiązało problemu,(czyli jednak konsola była sprawna) ja mam indrtycznie jak wy to jest jakaś paranoja... Tak to mi ryje psychikę że szok bo widzę że to nie moja wina i nic z tym nie mogę zrobić i taka bezradność. Ja przeszedłem z pc na ps5 pod koniec fify 23 i wszystko było elegancko, początek ea tak samo później tragedia nie da się grać wgl. Wydaje mi się że to też przypisanie do konta jakiś informacji nie wiem. Bo ja do central data mam 230 km a jak gram z typami z południa itp co mają dalej to i tak oni mają normalna rozgrywkę. Ciekawe czy to też nie taktyka bo raz mam slowmotion raz nie