SzaafaNot applicable3 years agoDlaczego ea fc 24 zacina mi się podczas stałych fragmentów gry Gra zacina mi się podczas gdy wykonuje rzut rożny, bądź rzut wolny dlacczego tak? NA PC
Featured PlacesFC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 years ago4,675 Posts
FC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 years ago4,675 Posts
Recent DiscussionsProblem z połączeniem z serwerem Mam już tak od kilku miesięcy. Internet działa. Co mogę z tym zrobić? fc24 co zrobić jeśli mam wersje cyfrową eafc24 i chce zagrać sobie grałem 2 lata temu ale chce teraz grać ale nie moge bo jak wpisuje kod to pisze że kod został już zrealizowany i nie moge dojśćdo tego na...Problem z lagowaniem meczów online w FC24 Gram w EA SPORTS FC 24 na PS5 od 2 lat i nigdy wcześniej nie miałem problemów – gra zawsze działała idealnie online i offline. Od niedawna pojawia się poważny problem tylko w trybie online: Gra...Gra sie nie włącza Gra sie włącza a gdy juz sie załaduje wyłącza sie i cofa mnie z powrotem do aplikacji Ea. Co zrobić? Akademia przyszłych gwiazd Jak zdobyć stroje z Akademii?