Szaafa2 years agoDlaczego ea fc 24 zacina mi się podczas stałych fragmentów gry Gra zacina mi się podczas gdy wykonuje rzut rożny, bądź rzut wolny dlacczego tak? NA PC
BUBU25942 years agoSpróbujcie zmienic w ustawieniach obrazu jakość renderowania na automatyczna. U mnie pomogła działa jak wczesniej
Palma_144 to BUBU25942 years agonic nie daje trzeba poczekac az naprawia mi cale ustawienia graficzme resetuje trener mi sie psuje ahhhh ... EA wydajcie gre która jest dopracowana
Featured PlacesFC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 1 day ago4,671 Posts
FC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 1 day ago4,671 Posts
Recent DiscussionsAkademia przyszłych gwiazd Jak zdobyć stroje z Akademii? Jak odpisać na czacie ? Mam pytanie bo czasami inni gracze do mnie piszą na czacie a ja nie mam pojęcia jak im odpisać, możecie podpowiedzieć? Trochę głupio bo ludzie myślą że ich olewam a ja nie olewam tylko nie wiem jak...Błąd podczas symulacji meczów w trybie kariery menadżera Produkt: EA SPORTS FC 24 Platforma:PC Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC Model karty Nvidia lub AMD NVIDIA GeForce RTX 30360 Podaj ilość pamięci RAM w GB 16 GB RAM W którym trybie mia...Logowanie do serwerów Witam .Czy ma ktos problem z zalogowaniem się do serwerów FC24 TRYB KLUBY Od jakiś 4 dni nie mogę wejść do trybu Kluby gdybkikam wjedz do klubu pisze " W tej chwili nie można dołączyć do klubów. Spróbuj ponownie później. Problem nie dotyczy tylko mnie moi obaj szwagry też ...