2 years ago
Dno i dwa metry mułu
Ta gra to jest chyba najgorsza edycja w jaką grałem… gra przez internet to jest jakaś parodia. Zawodnicy stoją jak wmurowani, przeciwnik dokładnie wie do którego zawodnika będzie podana piłka, już ni...
Sprawdzałem trasy za pomocą Winmtr jak i w windows . Utraty pakietów na węzłach między krajami to normalka. Oszczędność dostawców internetu.Ale twórcy gier zwłaszcza tak dobrze zarabiająca firma mogłaby próbować to ogarnąć. Tu mamy uczucie gry jakbyśmy grali z kim z USA Takie opóźnienie
Widzisz. Biorą grubą kasę. Infolinie likwidują, bugów sporo, sieciowo jak widać marnie. Najgorsze jest to, że na horyzoncie nie widać poprawy. Osobiście sądzę, że będzie tylko gorzej. To jest brak konkurencji. Nie wiem czy czytałeś. Rzeko Microsoft planował jakąś piłkarską produkcje. To były czasy jak xbox walczył o rynek. Ea zabroniło robić jakiejkolwiek tego typu gry bo nie udostępni swoich produkcji na xbox. Bez gier typy fifa, battlefield itp biblioteka niestety wyglądałaby ubogo i sporo ludzi xboxa by nie kupiło. Dlatego microsoft się ugiął. Myślę że to nie jedyna taka zagrywka z ich strony i konkurencji prędko nie będzie.