2 years ago
Dno i dwa metry mułu
Ta gra to jest chyba najgorsza edycja w jaką grałem… gra przez internet to jest jakaś parodia. Zawodnicy stoją jak wmurowani, przeciwnik dokładnie wie do którego zawodnika będzie podana piłka, już ni...
Z ciekawości wszedłem pograć dziś trochę i skusiłem się na te mecze z radioaktywnością. Oczywiście się nie zawiodłem, w dwóch pierwszych meczach po drugiej stronie siedziały chyba jakieś cyborgi xD
O dziwo w trzecim meczu udało mi się coś strzelić i nawet dobrze szło, ale tu EA też nie zawiodła - „utracono połączenie z siecią…”, oczywiście z siecią się nic nie stało, ale pupilek przegrywał i trzeba było jakoś wybrnąć z sytuacji xD
No i czwarty mecz również szedł na plus, 3:1, mecz pod kontrolą i nagle moi zawodnicy stali się jakby co najmniej o kilka klas słabsi, co w konsekwencji skończyło się wynikiem 3:4… xD
dramat, dramat i jeszcze raz dramat. Niech będzie już ten 2025 i wychodzi to GTA, a o tej „grze” to wszyscy, którzy są w taki sposób przez Was (EA) traktowani to mam nadzieję, że szybko zapomną.
Dlaczego kasujecie wypowiedzi użytkowników? Wczoraj wieczorem pisałem o tym, że kolejny raz wywala mi grę przy tym jak wygrywam mecz. I proszę mi tutaj nie pisać głupich tłumaczeń „sprawdź połączenie” i tak dalej, bo internet jest w bardzo dobrej kondycji. Poza tym nigdy coś takiego mi się nie stało przy tym jak przegrywałem mecz! Przypadek? Nie wydaje mi się. ŻENADA!