2 years ago
Dno i dwa metry mułu
Ta gra to jest chyba najgorsza edycja w jaką grałem… gra przez internet to jest jakaś parodia. Zawodnicy stoją jak wmurowani, przeciwnik dokładnie wie do którego zawodnika będzie podana piłka, już ni...
Gram głównie wieczorami po pracy. Myślę że zwykle 1 - 2 godziny dziennie gram. Od fify 19 gram w miarę regularnie i wiem że 60-70% to są umiejętności. Spróbuję przedstawić Ci fenomen rivalsa w tej edycji. Powiedzmy że grasz np w 8 div. Grasz jeden mecz i ogrywasz przeciwnika a w następnym meczu przeciwnik Cię mocno ogrywa jakby był np. z 4 div. Problem tu się pojawił przez częste resety sezonów. Mieliśmy już 3 takie resety. Zauważ, że duża liczba graczy w tym ja gra bardzo rzadko rivalsy. Nie ma potrzeby grać dużo rivalsa bo punkty do następnych mistrzostw mam zawsze. Na początku gry byłem powiedzmy w div 3 ale po resetach jestem w 8. Teraz Ty jako typowy 8 ligowiec trafiasz na mnie. Chyba nie muszę pisać co się stanie. Gram sporo i wiem, że na czym mocniejszy skład trafie tym łatwiej będzie mi się grało. Najbardziej się obawiam właśnie tych słabszych składów bo wiem że grają w mojej div z powodu skila a nie szczęścia. To oczywiście tylko przykład. Nie wiem jaką masz rangę a ja nie gram w 8. Możesz mi wierzyć lub nie ale jeżeli Twój poziom to 8 ranga to taki ktoś z 4 spokojnie ogra Cię złotymi kartami i to wcale nie z tymi z górnej półki. Składem za 200k ogra Twój za 2 mln.
Ogra bo moi nawet lepsi zawodnicy ruszaja sie jak muchy w smole a podania nastepuja z 2 sekundowym opoznieniem a Twoi ruszaja sie szybko. To jak kur mamy rywalizowac ? Widocznie jest tak jak podejrzewalem im grasz wiecej to jakis algorytm dodaje wyzsze umiejetnosci graczom i nie pierdzieli mi tutaj o taktyce i innych pierdolach bo jak widze ze pilka podaniem dluzej leci niz dobiegnie do mnie przeciwnik z polowy boiska to jest tu mocno nie halo.
@Cannavaro1414U siebie mam uczucie jakby od początku było maksymalne zmęczenie zawodników. Wygląda to tak. W każdym meczu. Mam światłowód 600Mb/s , próbowałem w tym miesiącu grać na vpn że może coś pomoże, niestety dalej to okropne opóźnienie reakcji. Czasem nawet podania ledwo co się toczą nie docierają do adresata Niestety pozostaję tylko się z tym pogodzić, albo przestać grać. Na poprawę nie ma co liczyć, bo to problem już którejś edycji z kolei niestety.
https://www.youtube.com/watch?v=DPvuOpG1vGM