2 years ago
Dno i dwa metry mułu
Ta gra to jest chyba najgorsza edycja w jaką grałem… gra przez internet to jest jakaś parodia. Zawodnicy stoją jak wmurowani, przeciwnik dokładnie wie do którego zawodnika będzie podana piłka, już ni...
Ogra bo moi nawet lepsi zawodnicy ruszaja sie jak muchy w smole a podania nastepuja z 2 sekundowym opoznieniem a Twoi ruszaja sie szybko. To jak kur mamy rywalizowac ? Widocznie jest tak jak podejrzewalem im grasz wiecej to jakis algorytm dodaje wyzsze umiejetnosci graczom i nie pierdzieli mi tutaj o taktyce i innych pierdolach bo jak widze ze pilka podaniem dluzej leci niz dobiegnie do mnie przeciwnik z polowy boiska to jest tu mocno nie halo.
@Cannavaro1414U siebie mam uczucie jakby od początku było maksymalne zmęczenie zawodników. Wygląda to tak. W każdym meczu. Mam światłowód 600Mb/s , próbowałem w tym miesiącu grać na vpn że może coś pomoże, niestety dalej to okropne opóźnienie reakcji. Czasem nawet podania ledwo co się toczą nie docierają do adresata Niestety pozostaję tylko się z tym pogodzić, albo przestać grać. Na poprawę nie ma co liczyć, bo to problem już którejś edycji z kolei niestety.
https://www.youtube.com/watch?v=DPvuOpG1vGM