2 years ago
Dno i dwa metry mułu
Ta gra to jest chyba najgorsza edycja w jaką grałem… gra przez internet to jest jakaś parodia. Zawodnicy stoją jak wmurowani, przeciwnik dokładnie wie do którego zawodnika będzie podana piłka, już ni...
Gram na konsoli xbox series s. W każdym meczu to samo spowolnienie gry. Tak jakby gra chodziła q 10fps chwilami. Może w końcu naprawicie te gre, a nie olewacie wszystkie tematy w których mowa o opóźnieniu z Waszej winy. według wasze oceny łącza wynik 98/100 połączenie przewodowe, a grać się nie da przez lagowanie gry
ja z trochę innej beczki. 6 liga w rivals. dramat totalny, nie jestem jakimś prosem ale do 2 ligi wbijam. Przez ostatni tydzień wyjść z 6 ligi się po prostu nie da . zawodnicy tona kamieni przy butach, matchmaking wyciągnięty nie powiem skąd, podania losowe na maxa i odebrać piłkę normalnie kolego zapomnij. Typowe udo się albo nie udo. loteria. Natomiast już od 5/4 ligi wzwyż totalnie inny gameplay. na swoim doświadczeniu działam ale nie wiem tak naprawdę od czego to zależy, że w 6 lidze 1 mecz na 10 wygranych a dajmy na to w 3 na spokojnie można sobie 8 meczów wygrać bez wylewów. Kolejna sprawa, dramatycznie podkręcone dropy dla niższych lig. w 6 lidze co drugi skład Pele czy inny Ronaldo na porządku dziennym. Chciałoby się użyć mocniejszych słów ale znając tak bardzo dbające EA o graczy którzy nie sypią im hajsem na prawo i lewo zaraz poleciałby ban. także zakończę
DNO jakiego mało dosyć oszukiwania graczy ten problem przewija się od kilku edycji Fify robiłem już dwa pady przez tą ..... Grę grając w sezonach w 22 wcześniej byłem w 2 lidze automatycznie spadek do 6 ligi zero reakcji zawodników wygrywając w 1 połowie 3:0 druga połowa baty 3:6 inny świat biegają jakby ciągnęli wóz wagon z węglem z kopalni a FIFA 24 to już przesada szkoda kasy a przede wszystkim nerwów bo powinno przynosić frajdę z grania rozumiem są mocno przeciwnicy można przegrać kiedy widać że jest lepszy ale nie w taki sposób jak to czynią twórcy fc 24 dziadostwo