Forum Discussion

SJTM514's avatar
2 years ago
Solved

Dot.: Błąd w sbc "Nie udało się wysłać składu"

Mam

ten sam problem na dwóch zadaniach SBC. Zadanie codziennego logowania oraz hybrydy narodowe - szóstka najlepszych . Niestety błąd nie ożywała mi dokończyć ostatniego zadania w grupie przez co nie mogę odebrać paczki za grupę 

• Ziufa's avatar
    Ziufa
    2 years ago

Spróbujcie zaktualizować aplikacje u mnie pomogło pobranie najnowszej wersji w Appstore

8 Replies

• Również dzisiaj nie mogę zrobić SBC  - Ulepszenie codziennego logowania. Dostaje komunikat "Nie udało się wysłać składu".

• Ziufa's avatar
    Ziufa
    2 years ago

Również ten sam problem podczas wykonywania Ulepszenia Codziennego Logowania oraz Ważnych meczy UEFA

• U mnie również ten błąd, z tym że nie mogę żadnego wyzwania zrobić podwoje 81+, podwójne 80+ ani do wyboru +78

• U mnie to samo, nie mogę wykonać sbc o karta piłkarska podsumowanie roku i codzienne logowanie 

• Ziufa's avatar
    Ziufa
    2 years ago

Spróbujcie zaktualizować aplikacje u mnie pomogło pobranie najnowszej wersji w Appstore

• Ciągle jest problem, kilka zadań zrobionych i nie można wysłać.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@kamelsky87 spróbuj przeinstalować Companion. Pobranie najnowszej aplikacji, jako rozwiązanie zostało zgłoszone w tym wątku przez @Ziufa 

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 21 hours ago
4,671 Posts