Forum Discussion

rzetone's avatar
3 years ago
Solved

[EA app] EA FC 24 Ultimate - data wczesnego dostępu to 29.09, a nie 22.09

Kupiłem EA FC 24 w wersji ultimate żeby zagrać przed premierą ale po wstępnym pobraniu pokazuje mi, że data mojego wczsnego dostępu to 29.09.2023, a nie 22.09.2023 - a zależy mi na tym, dlatego przecież kupiłem edycję ultimate. Wiem, że innym wyświetla datę 22.09.2023. Czy jest to popularny problem?

• Witajcie, 

Dziękujemy za Waszą cierpliwość w czasie gdy analizowaliśmy zgłoszenia na temat tego problemu. Jeśli do tej pory nie możecie uczestniczyć we wczesnym dostępnie do gry i gra została przez Was zakupiona u dystrybutora, który nie jest wymieniony na liście "Zaufanych sklepów z grami PC", skontaktujcie się bezpośrednio ze sprzedawcą w celu uzyskania pomocy. 

Jeśli sprzedawca znajduje się na liście i problem pojawia się nadal, sprawdźcie rozwiązanie dla Steam w tym wątku, lub załóżcie nowy temat na forum. 

W momencie opisywania problemu jest niezwykle ważne, by podawać szczegółowe informacje.

Oznaczę moją odpowiedź jako rozwiązanie dla lepszej widoczności.

134 Replies

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 4 days ago
4,668 Posts