Forum Discussion

xAMIGO21's avatar
2 years ago

ea app nie widzi zainstalowanej gry ze steam

EA APP nie widzi zainstalowanej ea fc 24 ze steama, gdy ściągnę grę jeszcze raz to moge grać, wyłącze komputer i juz nie moge grac, mimo zainstalowanej gry, reinstall aplikacji ea nie pomaga.

6 Replies

• Mam ten sam problem. Sprawdzałem ręcznie aktualizacji i jest okej mimo to nadal nie mogę uruchomić gry. Cały czas wyskakuje komunikat, który został załączony wyżej przez kolegę, a próby zainstalowania gry na ea app kończą się tym, że przez 15 min ładuje się przygotowanie do pobierania po czym wyskakuje błąd. Dodam jedynie, że gre mam pobraną na steam, a konta steam i ea app są synchronizowane.

• Maradonutx's avatar
    Maradonutx
    2 years ago

dodam jeszcze, że gra działała mi wcześniej prawidłowo i przegrałem ok. 25h jednak teraz wystąpił ten problem...

• @EA_Kalina ja już trzeci raz pobieram grę gdyż co dwa dni mi znika na EA App...figuruje jakby nie byla pobrana a wczoraj gralem...i odinstalowywuję i pobieram ponownie...gram dziś, pewnie jutro a pojutrze to samo...
  • Jacop_PL's avatar
    Jacop_PL
    Rising Newcomer
    2 months ago

Mam F1 24 na steam a EA  tego nie widzi, reinstalowałem gre i aplikacje, dodatkowo rozłączyłem i łączyłem ponownie konta. co zrobić? Dodam że Battlefield 2042 normalnie działa a mam go na steam

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 3 days ago