Forum Discussion
6 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @xAMIGO21
Dzięi za Twój post oraz opis kroków, które masz już za sobą.
Upewnij się, że aplikacje EA oraz Steam a także sama gra nie są blokowane przez Windows Defender oraz antywirus.
Dodatkowo ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe.
Mam ten sam problem. Sprawdzałem ręcznie aktualizacji i jest okej mimo to nadal nie mogę uruchomić gry. Cały czas wyskakuje komunikat, który został załączony wyżej przez kolegę, a próby zainstalowania gry na ea app kończą się tym, że przez 15 min ładuje się przygotowanie do pobierania po czym wyskakuje błąd. Dodam jedynie, że gre mam pobraną na steam, a konta steam i ea app są synchronizowane.
dodam jeszcze, że gra działała mi wcześniej prawidłowo i przegrałem ok. 25h jednak teraz wystąpił ten problem...
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Zweryfikujcie pliki lokalne gry: wykorzystaj funkcję napraw grę poprzez EA app / sprawdź spójność plików gry na Steam.
W przypadku dalszych problemów warto także przeinstalować grę jak i aplikacje EA app oraz Steam.
- @EA_Kalina ja już trzeci raz pobieram grę gdyż co dwa dni mi znika na EA App...figuruje jakby nie byla pobrana a wczoraj gralem...i odinstalowywuję i pobieram ponownie...gram dziś, pewnie jutro a pojutrze to samo...
- Jacop_PL2 months agoRising Newcomer
Mam F1 24 na steam a EA tego nie widzi, reinstalowałem gre i aplikacje, dodatkowo rozłączyłem i łączyłem ponownie konta. co zrobić? Dodam że Battlefield 2042 normalnie działa a mam go na steam
About FC 24
Recent Discussions
- 3 days ago
- 12 days ago
- 15 days ago
- 15 days ago