Forum Discussion
Mam Ea play pro i nie mogę odplic EaFc 24
przy próbie odpalenia gry wyskakuje komunikat:
zaczekaj na oficjalną premierę gry(22.09.2023 6:00)
jest już 14 i nie mogę odpalić
- dudinjo103 years agoSeasoned Newcomer
Naprawianie gry, aplikacji nie działa, tak jak reinstal czy reset komputera
- 3 years ago
Witam, potrzebuję pomocy z grą EA SPORTS FC 24.
Od dzisiaj od godziny 6:00 szukam ratunku na każdym forum związanym z tą grą w internecie i na ten moment jeszcze nic nie pomogło.
Problem nastał, ponieważ muszę "poczekać na premierę gry", która będzie 22.09.2023r. o godzinie 6:00 - czekałem na ten czas bardzo długo i na marne, gdyż po wcześniej wymienionej dacie dalej nie mogę tej gry uruchomić. Zamieszczam w związku z tym załącznik.
Czy idzie jakoś to uratować, czy domagać się zwrotu pieniędzy? 😛
*reinstall ea app, ea sports fc 24 robiłem, nie dało to żadnego skutku
- Specjalista46543 years agoNew Novice
też mam ten bład , super robienie ludzi w ciula , wydanie 100 zł wiecej zeby nie móc pograć w to co się zakupiło gg
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
W innym wątku na forum znalazłem potencjalne rozwiązanie opisanego przez Was problemu.
@PLKubaZet napisał/a:
Słuchajcie , może to śmiesznie zabrzmi, ale przelogowalem konto windowsa na główne (administratora) odinstalowałem wszystko ea app i fc24, reset, instalacja ea app i fc24 i z konta administratora poszło , przełączam się na syna konto w windowsie i dalej mu pokazuje że gra jeszcze nie wyszła...
Powiązałem Twój wątek z innym który porusza podobny problem.
- 3 years ago@EA_Kuba a czy ten błąd wgl zostanie naprawiony??? bo totalnie nic co probuje nie dziala a od 10 albo wczesniej probuje roznych rzeczy
- Specjalista46543 years agoNew Novice@EA_Kuba żarty sobie robicie że podajecie takie śmieszne rozwiązania zamiast naprawić prosty błąd?
- 3 years ago@Specjalista4654 i znajac ea zadnej rekompensaty nie bedzie jak mozna robic te same bledy co roku