Forum Discussion
UWAGA!
na mailach powinniście dostać już informacje o nowych kodach do gry. Problem był związany z kodami wysyłanymi od EA do sprzedawców detalicznych, zostało już wszystko naprawione.
Ja już kod otrzymałem, wszystko mi działa
Powinienem napisać jakiś mail do supportu, czy wyślą maila z kodem na maila związanego z moim kontem?
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@andri0120 Zależy gdzie kupowałeś, ja mam z cd keys to musiałem wejść w tego samego maila co przy zakupie i tam był poprostu nowy kod. Jak nic nie masz to pisz do sklepu z którego kupowales, tyle że aktualnie znowu coś w EA zepsuli bo nagle sie popsuło to co od rana działa
- 3 years ago@ToJaTheLeman dziala ci czy nadal nie?
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@_77mamba_ nadal nie, obstawiam że znowu coś zepsuli bo wygląda na to, że to nie tylko u mnie taki problem. Albo sie sami ogarną przez noc albo bedzie trzeba znowu pisać z typami z supportu na live chacie z samego rana
- 3 years ago
Też mam problem jeszcze 2h temu gierka działała i nagle dyntka przestała a mam już 30h przegranych, fajna ta nowa fifa
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@profek33 no to to jest ten sam problem co u nas, ledwo to naprawili i już zdażyli zepsuć, obstawiam, że jutro bedzie znowu "key replacement" na mailu
- 3 years ago@ToJaTheLeman Możesz podesłac tu na forum link do kontaktu w sprawie tego bugu co wysyłaliscie wyzej
Mam ponad 20h edycje ultimate i od godziny nie moge właczyc fify bo kaze mi czekać do 29.09 XDDD - 3 years ago
Hahhah jak dobrze jest widzieć, że nie tylko ja mam ten problem..Grałem sobie i nagle mi gre wywaliło do pulpitu, wchodze na EA i to sama informacja o dostępie dopiero 29 września i zniknął mi jakby status edycji ULTIMATE XDD
- 3 years ago@rbspirit1g jak mi dadzą mbappe w rekompensacie to moge czekac i do listopada
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@efceponalewce no właśnie nie tylko ty masz ten problem, wszystko już działało i od godziny znowu nic nie działa. Linku do forum nie dam bo sam nie posiadam; wydaje mi sie że live chat jest dostepny tylko w okreslonych godzinach (wyświatla sie przy niektórych problemach w EA Help - musisz szukać po losowych nie koniecznie związanych ze sprawą)
- 3 years ago@ToJaTheLeman dzieki za pomoc czekam do rana w takim razie, niech odpowiadają za błedy bo człowiek płaci za możliwość zagrania przed innymi a potem i tak jej nie ma
- 3 years ago@ToJaTheLeman Udało mi się skontaktować z live chatem. Jedyne co mi odpisali, to inni zgłaszali taki sam problem i odpowiedni dział się już tym zajmuje. A 26 września 9.00 UTC jest zaplanowana aktualizacja, która powinna to naprawić.
- 3 years ago
Miejmy taka nadzieje, mam ten sam problem.
- 3 years ago
oby była jakaś rekompensata bo nie po to wydaje tyle pieniędzy żeby nie grać teraz
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@TorooPL podeśliesz link do live chatu?
może co mi sie uda dogadać jeszcze - Daaro19103 years agoSeasoned Newcomer
Mi właśnie wszystko przestało działać przez tą dzisiejszą aktualizacje.
- 3 years ago
tez mam to samo.. zenada czlowiek po ciezkim dniu w pracy nawet pograc nie moze mimo ze wydal prawie 500 zl..
- 3 years ago@ToJaTheLeman https://help.ea.com/pl/help-case-success/ proszę, powinno zadziałać, mimo że w tej zakładce w której ten live chat znalazłem jej teraz nie ma
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@TorooPL no już nie dzała niestety
- 3 years ago
u mnie działa
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie
Jest naprawili