danieloo1410Seasoned Newcomer2 years ago[EA App] "Zaczekaj na premierę gry (22.09.2023 6:00)" wyskakuje komunikat ze premiera o 6 rano 22 wrzesnia i nie idzie wlaczyc tego Zrzut ekranu (58).png1.4 MB
Featured PlacesFC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 16 hours ago4,670 Posts
FC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 16 hours ago4,670 Posts
Recent DiscussionsJak odpisać na czacie ? Mam pytanie bo czasami inni gracze do mnie piszą na czacie a ja nie mam pojęcia jak im odpisać, możecie podpowiedzieć? Trochę głupio bo ludzie myślą że ich olewam a ja nie olewam tylko nie wiem jak...Błąd podczas symulacji meczów w trybie kariery menadżera Produkt: EA SPORTS FC 24 Platforma:PC Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC Model karty Nvidia lub AMD NVIDIA GeForce RTX 30360 Podaj ilość pamięci RAM w GB 16 GB RAM W którym trybie mia...Logowanie do serwerów Witam .Czy ma ktos problem z zalogowaniem się do serwerów FC24 TRYB KLUBY Od jakiś 4 dni nie mogę wejść do trybu Kluby gdybkikam wjedz do klubu pisze " W tej chwili nie można dołączyć do klubów. Spróbuj ponownie później. Problem nie dotyczy tylko mnie moi obaj szwagry też ...Jak usunąć uszkodzone pliki Jeśli masz problemy z zawieszaniem się, rozłączaniem lub matchmakingiem w EA SPORTS FC™, spróbuj usunąć uszkodzone pliki. Niektóre pliki wykorzystywane przez grę EAS FC są często aktu...