Forum Discussion
74 Replies
- @rbspirit1g jak mi dadzą mbappe w rekompensacie to moge czekac i do listopada
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@efceponalewce no właśnie nie tylko ty masz ten problem, wszystko już działało i od godziny znowu nic nie działa. Linku do forum nie dam bo sam nie posiadam; wydaje mi sie że live chat jest dostepny tylko w okreslonych godzinach (wyświatla sie przy niektórych problemach w EA Help - musisz szukać po losowych nie koniecznie związanych ze sprawą)
- @ToJaTheLeman dzieki za pomoc czekam do rana w takim razie, niech odpowiadają za błedy bo człowiek płaci za możliwość zagrania przed innymi a potem i tak jej nie ma
- @ToJaTheLeman Udało mi się skontaktować z live chatem. Jedyne co mi odpisali, to inni zgłaszali taki sam problem i odpowiedni dział się już tym zajmuje. A 26 września 9.00 UTC jest zaplanowana aktualizacja, która powinna to naprawić.
Miejmy taka nadzieje, mam ten sam problem.
oby była jakaś rekompensata bo nie po to wydaje tyle pieniędzy żeby nie grać teraz
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@TorooPL podeśliesz link do live chatu?
może co mi sie uda dogadać jeszcze - Daaro19103 years agoSeasoned Newcomer
Mi właśnie wszystko przestało działać przez tą dzisiejszą aktualizacje.
tez mam to samo.. zenada czlowiek po ciezkim dniu w pracy nawet pograc nie moze mimo ze wydal prawie 500 zl..
- @ToJaTheLeman https://help.ea.com/pl/help-case-success/ proszę, powinno zadziałać, mimo że w tej zakładce w której ten live chat znalazłem jej teraz nie ma