Forum Discussion

esko137's avatar
2 years ago

EA FC 24 - Brak możliwości zagrania meczu Online w UT

Witam,

Od kilku dni mam problem z zagraniem meczu online w trybie Ultimate Team. Mianowicie wchodząc do meczu Online można wybrać stroje, po pokazaniu składu przeciwnika wyskakuje komunikat "Utracono połączenie z przeciwnikiem. Zwycięzcę wyłonimy na podstawie raportu meczowego." Próbowałem przeinstalować grę oraz resetować router, połączenie z netem mam dobre 

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

hej @esko137 

Sprawdź czy uda Ci się rozegrać zpotkanie nowo utworzonym składem (testowy skład może składac się z dowolnych zawodników).Oprócz resetu routera, wykonanaj pozostałe podstawowe kroki, które mogą pomóc w przypadku problemów z połączeniem.

• esko137's avatar
    esko137
    2 years ago

Próbowałem trzech różnych składów, na każdym pojawiał się owy błąd

• Chciałbym też dodać że granie w chociażby ''kluby'' da się bez problemu. Więc problem dotyczy tylko UT

• esko137's avatar
    esko137
    2 years ago

Próbowałem wszystkiego, nic 
    Carlos Tevez nie jest menadżerem

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Usuń aktualizacje składów oraz ustawienia osobiste (Ustawienia> Profil> Usuń).

W miarę możliwości przetestuj alternatywne połączenie internetowe a jeśli grasz na konsoli utwórz nowe konto by przetestować UT.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 3 days ago