Forum Discussion

Polana23's avatar
2 years ago
Solved

Ea fc 24 - crash gry

Dzisiaj nie byłem w stanie rozegrać jednego, całego spotkania w DR, ponieważ gra cały czas się wyłączała. Wszystkie sterowniki są aktualne, reinstalowałem już grę dwukrotnie, niestety bezskutecznie. Po crashu wyskakuje mi tylko następująca informacja. Mieliście może podobny problem?

• Polana23's avatar
    Polana23
    2 years ago

Jestem własnie po wszystkich krokach, o których pisaliście, niestety nic nie zadziałało. Zdecydowałem się na całkowity format kompa, ale czy to pomogło? Trochę tak, ale przy stałych fragmentach gry nadal występują ścinki. Optymalizacja tej gry leży gdzieś na poziomie Rowu Mariańskiego, kolejny rok z rzędu wydajecie niekompletną grę na PC. Na obecną chwilę nawet nie ma co marzyć o grze w fut champions. Miłego dnia EA

5 Replies

• Niestety, ale stabilność gry również woła o pomstę do nieba. Wg Ea moje połączenie ma 98/100, wiec problem z siecią nie wchodzi w grę. Przez wcześniejsze 50 godzin gry nie było żadnego problemu do wczoraj.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Polana23 

Zakładam, że grasz na PC, ale daj nać przez którego klienta uruchamiasz grę (EA app/ Steam).

• Polana23's avatar
    Polana23
    2 years ago

Jestem własnie po wszystkich krokach, o których pisaliście, niestety nic nie zadziałało. Zdecydowałem się na całkowity format kompa, ale czy to pomogło? Trochę tak, ale przy stałych fragmentach gry nadal występują ścinki. Optymalizacja tej gry leży gdzieś na poziomie Rowu Mariańskiego, kolejny rok z rzędu wydajecie niekompletną grę na PC. Na obecną chwilę nawet nie ma co marzyć o grze w fut champions. Miłego dnia EA

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago