Forum Discussion

elnum's avatar
2 years ago

EA FC 24 crashuje podczas meczu na 10-15 sekund.

Witam, mam problem z grą EA FC 24. Podczas meczu online, prawie w każdym ścina mi grę na 10/15 sekund po czym albo gra idzie w przyśpieszeniu i wraca do normy, albo tracę połączenie. Chciałbym nadmienić, że z internetem nie mam problemu, podczas grania w inne gry, przeglądania internetu czy rozmawiania na komunikatorze tego nie ma, jest to tylko podczas meczu online w EA FC. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @elnum 

Daj nam znać na jakiej platformie grasz, w jaki sposób urządzenie podłaczone jest do internetu (bezprzewodowo/ kabel) oraz czy w czasie rogrywki widoczne sa znaczniki połaczenia (najpierw sprawdź czy masz włączone monitorowanie stanu połączenia).

• elnum's avatar
    elnum
    2 years ago
    @EA_Kalina PC, poprzez kabel, tak, pokazują się utraty pakietów, są dwie opcje, w pierwszej ikonka pokazuję się, zacina mi grę i po jakichś 10-15 sekundach nic nie mogę zrobić, jakby gra zatrzymała się w miejscu i po parunastu sekundach albo wraca do normy albo wyskakuje Utracono połączenie, albo druga opcja, że nie mam żadnych utrat pakietów i po prostu ścina mi grę. Najczęściej zdarza się to w Division Rivals oraz UT Champions, mam to prawie co mecz i tylko w EA FC

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 4 days ago