Forum Discussion

Damiandrzej1's avatar
2 years ago
Solved

ea fc 24 nie można zapisać ustawienia osobiste1

2 razy instalowałem grę od nowa, odpalałem jako administrator, chyba wszystkiego próbowałem i nic.

POMOCY!!!!!!

7 Replies

• Krisx700's avatar
    Krisx700
    2 years ago

Mam ten sam problem.. od czasu ostatniej aktualizacji (3 dni temu bodajże) nie mogę załadować swoich ustawień. Raz udało mi się odinstalować grę, zainstalować na nowo i 'złapała' mój plik z ustawieniami. Niestety, następnego dnia miałem ten sam problem i do teraz nic już nie pomaga xd (też gram na PC)

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Spróbuj zmienić nazwę folderu EASFC 24 w dokumentach, lub usuń folder ustawień i napraw grę w aplikacji EA, aby zweryfikować pliki. 

Przy ponownym uruchomieniu gry zachowaj profil ustawienia osobiste 1 bez zmiany jego nazwy i sprawdź czy uda się przejść dalej. 

• Krisx700's avatar
    Krisx700
    2 years ago

Robiłem to z 10x.. i zmieniałem nazwę folderu, i go przenosiłem, usuwałem grę, instalowałem ponownie, naprawiałem, zaktualizowałem wszystko co się da i za każdym razem gdy wchodzę do gry nie dość, że mój profil nie jest widoczny, to gdy wciskam enter nie zmieniając nazwy (ustawienia osobiste 1) pojawia się komunikat 'Nie można zapisać Ustawienia osobiste 1'. Istnieje opcja 'Kontynuuj bez zapisywania', ale jak pomyślę, że mam zmieniać za każdym razem ustawienia grafiki, gry, kamery, znaczników itp., to wybieram 'alt + F4'. Nie chce mi się grać w tę grę od kiedy odwalają się takie rzeczy... do czasu aktualizacji było wszystko w porządku. A teraz nawet jak wchodzę i kontynuuję bez zapisywania, to nad 90% mojego składu widnieje napis 'NOT FOUND' i wszyscy są na szaro.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,618 PostsLatest Activity: 7 hours ago