2 years ago
Ea fc 24 nie mogę uruchomić gry
Włączam grę z poziomu aplikacji ea, pojawia się logo aplikacji anty cheat i wszystko wraca znów do aplikacji ea - gra się nie uruchamia. W załączniku plik dxdiag. Komputer spełnia wymogi gry. Naprawi...
Hej @turokp
Dzięki za odpowiedź i wykonanie dodatkowych kroków.
W poście nie określiłeś dokładnie czy dokonywałeś wcześniej ponownej instalacji EA anticheat. Poproszę zatem być usunął i ponownie zainstalował tę aplikację na komputerze wedle instrukcji poniżej:
https://help.ea.com/pl/help/pc/ea-anticheat/#uninstall
Sugerowałbym również dodać grę oraz aplikację EA app do wyjątków w zaporze sieciowej oraz programie antywirusowym:
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
Odinstalowałem antycheat, restart i ponowna instalacja instalatorem ea - gra się nie uruchamia
Dodane do wyjątków: antywirus + zapora - gra się nie uruchamia
Naprawa gry z poziomy ea app - gra się nie uruchamia
Prosze o pomoc
Pozdrawiam
Fifa 23 nie działa jako tako tylko działa tak jak powinna.
Komputer spełnia wymogi FC 24 więc to argument z ....czeluści żeby odwrócić uwagę użytkowników kart graficznych Amd.
Pomijając już wszystkie wasze .....sugestie byle jaki Fortnite potrzebuje 2x razy tyle "mocy obliczeniowej" a jednak działa płynnie ze 100 fps.
Daliście dup......y i dokładnie o tym wiecie, ten wasz gniot powinien mieć 2x mniejsze wymagania niż o tym mówicie, ale to nieważne.
Według waszej specyfikacji mój komputer spełnia minimalne wymagania, zatem za 300 złotych powinienem dostać grę, która się uruchomi, a ja zadecyduję na jakich detalach będzie ona uruchomiona.
Pozdrawiam i czekam na rozwiązanie problemu
Co powiesz na to, że co jakiś czas gra się uruchamia i pomimo sugestii, że komputer nie spełnia minimalnych wymagań gra działa płynnie z 60 fps? Po prostu miód. Od czego to zależy? Kiedy EA naprawi ten błąd?
Jest to dramat po prostu, gdzie ludzie kupują a nic nie mają support jak i serwis kompletnie bez reakcji, chociaż jakby wpadła zmianka o ew. Wprowadzeniu aktualizacji aby móc wreszcie pograć a tutaj nawet nie chce przeladowac obrazu 😉