2 years ago
Ea fc 24 nie mogę uruchomić gry
Włączam grę z poziomu aplikacji ea, pojawia się logo aplikacji anty cheat i wszystko wraca znów do aplikacji ea - gra się nie uruchamia. W załączniku plik dxdiag. Komputer spełnia wymogi gry. Naprawi...
Fifa 23 nie działa jako tako tylko działa tak jak powinna.
Komputer spełnia wymogi FC 24 więc to argument z ....czeluści żeby odwrócić uwagę użytkowników kart graficznych Amd.
Pomijając już wszystkie wasze .....sugestie byle jaki Fortnite potrzebuje 2x razy tyle "mocy obliczeniowej" a jednak działa płynnie ze 100 fps.
Daliście dup......y i dokładnie o tym wiecie, ten wasz gniot powinien mieć 2x mniejsze wymagania niż o tym mówicie, ale to nieważne.
Według waszej specyfikacji mój komputer spełnia minimalne wymagania, zatem za 300 złotych powinienem dostać grę, która się uruchomi, a ja zadecyduję na jakich detalach będzie ona uruchomiona.
Pozdrawiam i czekam na rozwiązanie problemu
Problem polega na tym, że ja nie mówię tu o tym jak wygląda rozgrywka w FC 24 i nie oczekuję płynności gry choć wiem, że taka będzie. Rozmawiamy tutaj o tym, że gra w ogóle się nie uruchamia zatem to nie wina sprzętu tylko gry.
Nadpiszę tylko, że przeglądając inne tematy z tym samym problemem użytkownicy maja problem z odpaleniem gry z configiem przekraczającym o wiele zalecane wymagania gry. Prawda jest taka, ze mówicie o "słabym sprzęcie" dlatego, że nie możecie jak na razie ogarnąć problemu.
@Avalayya Powiedz mi w takim razie dlaczego w moim przypadku dzieje się to samo i nie mogę uruchomić gry? Procesor ryzen 7 5700x, karta rtx 2070, ramy 3200 mhz ddr4 16 gb, każda gierka chodzi na wysokich lub ultra. Próbowałem wszystkiego, odinstalowałem, czyściłem cache ea app, reinstalowałem anty cheat, zakładałem konto nowego użytkownika, uruchamiałem gre jako administrator, zrobiłem wszystko co możliwe i dalej nic nie pomaga. Plik dxdiag w załączeniu.
Mam taki sam problem na komputerze syna z tym że wiem na pewno że jest to związane z aplikacja do kontroli rodzicielskiej (program beniamin chyba podobnie jak u autora wątku). Po odinstalowaniu problem znika, czy ktoś już wie jak to obejść? Inne gry nie mają problemu.
Dali Gre w promocji za 60 zlotych. Wow, super znizka z 300....Ale nie dziala, to samo co wyzej i co na innych forach,redditach,yt. Ma ktos jakis pomysl czy po prostu mozna uderzac o zwrot?