2 years ago
Ea fc 24 nie mogę uruchomić gry
Włączam grę z poziomu aplikacji ea, pojawia się logo aplikacji anty cheat i wszystko wraca znów do aplikacji ea - gra się nie uruchamia. W załączniku plik dxdiag. Komputer spełnia wymogi gry. Naprawi...
Problem polega na tym, że ja nie mówię tu o tym jak wygląda rozgrywka w FC 24 i nie oczekuję płynności gry choć wiem, że taka będzie. Rozmawiamy tutaj o tym, że gra w ogóle się nie uruchamia zatem to nie wina sprzętu tylko gry.
Nadpiszę tylko, że przeglądając inne tematy z tym samym problemem użytkownicy maja problem z odpaleniem gry z configiem przekraczającym o wiele zalecane wymagania gry. Prawda jest taka, ze mówicie o "słabym sprzęcie" dlatego, że nie możecie jak na razie ogarnąć problemu.
Mam taki sam problem na komputerze syna z tym że wiem na pewno że jest to związane z aplikacja do kontroli rodzicielskiej (program beniamin chyba podobnie jak u autora wątku). Po odinstalowaniu problem znika, czy ktoś już wie jak to obejść? Inne gry nie mają problemu.
Dali Gre w promocji za 60 zlotych. Wow, super znizka z 300....Ale nie dziala, to samo co wyzej i co na innych forach,redditach,yt. Ma ktos jakis pomysl czy po prostu mozna uderzac o zwrot?