Forum Discussion

Bylbo's avatar
2 years ago

EA FC 24 się nie włącza

Włączam EA FC 24, włącza się aplikacja EA, następnie ramka samej gry. Później pokazuje się czarne pole (na którym powinna się załadowywać się gra) po którym wyrzuca mnie z powrotem do menu EA. O co chodzi? Co mam zrobić?

10 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Dzięki za odpowiedź i przesłanie pliku DxDiag.

Wygląda na to że posiadasz taki sam laptop, oraz problem jak użytkownik w tym wątku na forum.

Wykonaj kroki zawarte w podlinkowanym wątku i daj nam znać czy rozwiązanie pomogło i Tobie. 

• @Bylbo naprawiłem sytuacje.. osoby które posiadają win11 muszą dodać regułę do ochrony przed exploitami(ochronna przed programami wykorzystującymi luki).. następnie ustawienia programu i trzeba dodać triala i zwykłego fc i ustawić ochrone przepływu sterowania na off(CFG).. mi to pomogło odpalić grę i cieszyć się nią.. pozdrawiam P.S myślę że większość osób które posiadają dość mocny komputer i przewyższają zalecenia minimalne i zalecane a mają problem z uruchomieniem i posiadają win 11 muszą spróbować tego sposobu..
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@alentari super, że udało Ci się to ustalić. Dzięki, że dzielisz się z nami tymi krokami +XP.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @Bylbo 

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem.

@alentari dzięki za podzielenie się z nami wskazówkami. 

• witam mam pewien problem. Gdy włączę laptopa a następnie kliknę w ikonę ea fc 24 piszę przygotowuję grę czekłem godzinę i nic więc to wyłączyłem. Później włączyłem ea app ale też się nie włączyło. dlatego cały czas włączałem i wyłączałem laptopa z myślą uruchomienia ea fc 24 ale nic jeśli ktoś umie to naprawić to proszę o pomoc

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 1 day ago
4,671 Posts