Forum Discussion

koksik1314's avatar
2 years ago
Solved

ea fc 24 zacina się podczas meczów

podczas gdy gram w ea   fc24 to gra mi się zacina próbowałem  różnych sposobów ,ale nic nie działa proszę o pomoc 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Dzięki za odpowiedź @koksik1314 

Poproszę Cię w miarę możliwości o nagranie filmiku, który obrazowałby napotkany przez Ciebie problem. 

Taki filmik możesz przesłać nam w postaci linku do YouTube. 

10 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @koksik1314 

Napisz coś więcej o zacinaniu się gry. Czy dzieje się to np. w czasie rozgrywki online czy tez nawet w menu gry lub trybach offline?

Daj nam znać na jakiej platformie grasz, od jakiego czasu tak się dzieje i jakie kroki masz już za sobą? 

• kupiłem ea fc 24 wczoraj i gram na laptopie  jak ją zainstalowałem to menu się na początku zacięło potem nie było problemów w menu ,ale gdy zacząłem grać mecz online to cały czas się  zacinał tak samo było gdy grałem mecz w offline zaktualizowałem wszystkie sterowniki graficzne i wyczyściłem komputer 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @koksik1314 

Zdaje się, że dla Twojej karty graficznej dostępne są nowsze sterowniki niż te aktualnie zainstalowane na komputerze. 

Card name: Radeon RX 5500 XT
    (...)
    Driver Date/Size: 04.12.2019 01:00:00, 1972224 bytes

Sterowniki możesz pobrać stąd

Daj nam znać czy problem pojawia sie nadal po aktualizacji. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @koksik1314 

Dzięki za odpowiedź i sprawdzenie tego kroku. 

Z racji tego, że problem może powodowany być przez inne oprogramowanie zainstalowane na Twoim komputerze uruchom proszę komputer w trybie czystego rozruchu. 

Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?

Sprawdź również czy problem będzie pojawiał się jeśli uruchomisz grę w trybie okienkowym (kombinacja Alt+Enter).

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Dzięki za odpowiedź @koksik1314 

Poproszę Cię w miarę możliwości o nagranie filmiku, który obrazowałby napotkany przez Ciebie problem. 

Taki filmik możesz przesłać nam w postaci linku do YouTube. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 months ago