Forum Discussion
Dziękujemy za wszystkie Wasze zgłoszenia.
Nasze zespoły analizują ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać.
- Blazejeg3 years agoSeasoned Rookie
Czy wina stoi w naszym sprzęcie? Czy to wasz bład? Jest to dosyć istotne
- 3 years ago
ja mam to samo tez ma tego rxa i nic dalej stoje w ekranie ładowania
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/EA-FC-24-Not-Launching-after-Splash-Screen/m-p/13009855/highlight/false#M12329 zobacz tutaj, nie tylko my mamy taki problem, każdy posiada RX 7600
- 3 years ago
wiadomo już coś
Trzeba również otworzyć ticket na stronie AMD
- FarmerZFarmy3 years agoNew Novice@Blazejeg Dales ticket na amd? Jak tak to podlinkuj podepne sie
- 3 years ago
Czy można wiedzieć ile Naprawa błędu będzie trwać?
- 3 years ago
prędzej wyda jakiś sterownik amd niż ea coś zrobi
- Blazejeg3 years agoSeasoned Rookie@x_no_hands_x Otworzyłem ticket na stronie AMD, możecie zrobić to samo, może nam jakoś pomogą. Angielski post związany z ta karta graficzna i tym problemem ma ponad 200 stron... także na 100% wiedza o problemie, ale wątpie że EA coś z tym zrobi w tym miesiącu
- Blazejeg3 years agoSeasoned Rookie@EA_Kalina Kolejny dzień mija, zero odpowiedzi, tracimu czas i pieniądze.
- 3 years ago@EA_Kalina możesz nam powiedzieć czy coś juz wiadomo bo my dalej nie możemy grać
- 3 years ago
Ticket do AMD nic nie da, oni uważają że nic nie mogą z tym zrobić, bo to wina EA.
EA za to na livechacie odpowiada, że pracują nad tym problemem. Nie ma jendak żadnej oficjalnej informacji na ten temat, a community managerzy tutaj dają zdawkowe odpowiedzi raz na kilka dni. Chore.
- 3 years ago@pstrzelecki00 ja mam juz 6godzin w ogladaniu okna ładowania nawet jakbym chciał zwrócić gre to już nie mogę oczywiscie zakupiona na steam
- 3 years ago@EA_Kalina ile to moze potrwac kupilem gre na premiere a musze teraz czekac az naprawicie
- 3 years ago@YoungMalpeQ Ludzie kupili early access płacąć prawie 5 stów żeby grać tydzień wcześniej, zaraz miną 2 tygodnie a nadal grać nie mogą XD
- 3 years ago@pstrzelecki00 a ea nawet nie da rekonpensaty
Noi co wiadomo? Jest już środa... Nic nie nam nie powiedzieliście, co oni pracują po 2 minuty dziennie?
- 3 years ago
gra nadal nie działa, robicie sobie z ludzi jaja. Infolinia wyłączona, chciałem do was napisać i tez wszystko skonstruowane jest tak abym tego nie zrobił. Po prostu kpicie z nas (niedoszłych) graczy ea fc24, daje wam kilka dni a jak nie to na pewno Urząd Ochrony Konkurencji I Konsumentów sie tym zainteresuje. Nie pozdrawiam
- 3 years ago@WysoCaban oni chyba nie maja zamiaru z tym nic zrobic
- 3 years ago@Jalowiec2115 ea juz 3 tygodnie nie moge grac nie moge oddac do sklepu bo kod jest wykorzystany pieniadze w bloto a wy nic z tym nie robicie