Forum Discussion
70 Replies
- Blazejeg3 years agoSeasoned Rookie
Witam, kupiłem ea play pro i pobrałem EA FC24, po uruchomieniu gry pojawia mi się ekran EA FC 24 i nic dalej się nie dzieje. Usuwałem pamięć podręczna EA app, przeinstalowywałem grę trzykrotnie na różne dyski, aktualizowałem sterowniki karty graficznej, uruchamiałem grę jako administrator. Spełniam wszystkie wymogi gry, posiadam AMD 5 5600 i RX 7600. Kupiłem dostep przedpremierowy i do dzisiaj nie mogę zagrać, zaraz minie kolejny miesiac EA PLA PRO a ja nadal nie zagrałem w ten...
no niestety sterowniki amd nie współgrają z EA. A kiedy to naprawią to nie wiadomo(o ile sie do tego zabiora)
Co mnie to obchodzi, zaplacilem przedpremierowo za grę
Noi co wiadomo? Jest już środa... Nic nie nam nie powiedzieliście, co oni pracują po 2 minuty dziennie?
- Blazejeg3 years agoSeasoned Rookie@Blazejeg Nigdy wiecej nie kupie nic od EA, maja nas gdzieś pozdro
EA jest niesamowite
ja zamienilem sie ze znajomy na rx 6600xt i git jest dziala
niezle ea pisze ze problem rozwiazny a grac dalej nie mozna kocham ea
Witam mam problem z grą ponieważ gra freezuje sie na ekranie ladowania mam karte rx7600
gra nadal nie działa, robicie sobie z ludzi jaja. Infolinia wyłączona, chciałem do was napisać i tez wszystko skonstruowane jest tak abym tego nie zrobił. Po prostu kpicie z nas (niedoszłych) graczy ea fc24, daje wam kilka dni a jak nie to na pewno Urząd Ochrony Konkurencji I Konsumentów sie tym zainteresuje. Nie pozdrawiam