Forum Discussion

fan_idola_eo's avatar
2 years ago
Solved

EA PLAY PRO BRAK FIFA POINTS

EA PLAY PRO FIFA POINTS

Zakupiłem ea play pro tydzien przed oficjalna premiera ea fc 24, po miesiaciu kupilem standardowa wersje a fifa pointsy dostalem tylko za 2 miesiace, Czy dostane tez za 3 miesiąc tak jak bylo napisane?

• Zgodnie z szczegółami oferty sprzedaży dla EDYCJA EA PLAY PRO, które znajdziesz TUTAJ...

(...) 4800 FC Points przyznawanych będzie przez trzy następujące po sobie miesiące, począwszy od 29 września 2023 r., po 1600 punktów miesięcznie. Wymagany jest aktywny abonament EA Play Pro oraz comiesięczne logowanie do trybu Ultimate Team przed ostatnim dniem każdego miesiąca, by kolejna pula FC Points była dostępna w grze w następnym miesiącu.(...)

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @fan_idola_eo 

Przez jaki okres posiadałeś aktywną subskrypcję EA Play Pro - jeśli przez 1 miesiąc to wówczas nie otrzymasz kompletu 4800 FC Points. 

• tak przez 1 miesiac to dziwne mialobyc chyba przez 3 miesiace przyznawane za samo kupienie czy trzeba kupic 2 miesiac zeby dostac 3 razy?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

Zgodnie z szczegółami oferty sprzedaży dla EDYCJA EA PLAY PRO, które znajdziesz TUTAJ...

(...) 4800 FC Points przyznawanych będzie przez trzy następujące po sobie miesiące, począwszy od 29 września 2023 r., po 1600 punktów miesięcznie. Wymagany jest aktywny abonament EA Play Pro oraz comiesięczne logowanie do trybu Ultimate Team przed ostatnim dniem każdego miesiąca, by kolejna pula FC Points była dostępna w grze w następnym miesiącu.(...)

• Dzień dobry czy jeżeli anulowalem subskrypcję która miałem na jeden miesiąc i wykupiłem kolejna która mam już drugi to czy dostanę EA fc points za drugi miesiąc albo czy w ogóle dostanę jeszcze jakieś EA fc points gdyż dostałem już 3200 points?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @TippyTiger 

Bazując na informacjach zawartych w "Ofercie i zastrzeżeniach prawnych" odnośnie otrzymywania FC Points w ramach EA Play Pro, obawiam się, że w tym przypadku nie będzie to możliwe. 

4800 FC Points przyznawanych będzie przez trzy następujące po sobie miesiące, począwszy od 29 września 2023 r., po 1600 punktów miesięcznie.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @TippyTiger 

Z tekstu wynika, że subskrypcja musi być aktywna przez 3 następujące po sobie miesiące, aby otrzymać komplet punktów. Jeśli po dwóch miesiącach miałeś miesiąc przerwy, to pozostałe punkty nie zostaną dodane w miesiącu czwartym. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,665 PostsLatest Activity: 19 days ago