Forum Discussion

DolarekXDD's avatar
DolarekXDD
Seasoned Novice
30 days ago

EAFC 24 Nie chce sie wlaczyć

Witam mam problem z odpaleniem gry eafc24 po wczorajszej aktualizacji chodź wczoraj działała po niej normlanie a dziś gdy włączam grę ładuję się i wyskakuje okienko z anticheatem a następnie wyskakuje okienko aplikacji ea. Wszystkie sterowniki mam zaktualizowane oraz komputer spełniający wymagania ponieważ w eafc gram od 3 miesięcy bez żadnych problemów aż do dziś. 

7 Replies

• DolarekXDD's avatar
    DolarekXDD
    Seasoned Novice
    30 days ago

Dodam jeszcze że inne gry na ea również nie chcą mi się włączyć np battlefield hardline.

• DolarekXDD's avatar
    DolarekXDD
    Seasoned Novice
    29 days ago

Zrobiłem wszystko co opisałaś ale nie pomogło masz może jakiś inny pomysł?

• biedziuOG's avatar
    biedziuOG
    Seasoned Newcomer
    28 days ago

Mam ten sam problem po aktualizacji nie mogę odpalić fc 24 ani przez steam ani przez live editor cały czas jakieś błędy nic nie pomaga 

• DolarekXDD's avatar
    DolarekXDD
    Seasoned Novice
    28 days ago

Znając życie to zepsuli coś przy aktualizacji zostaje tylko czekać aż to naprawią ale znając ea to się im nie śpieszy.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    24 days ago

Przetestujcie dodtakowo:

DolarekXDD EA Forums to przede wszystkim forum społeczności skupionej wokół gry, jeśli chcesz koniecznie porozmawiać z przedstawicielem EA, skontaktuj się z nami bezpośrednio 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,636 PostsLatest Activity: 21 hours ago