Forum Discussion

DolarekXDD's avatar
DolarekXDD
Seasoned Novice
5 months ago

EAFC 24 Nie chce sie wlaczyć

Witam mam problem z odpaleniem gry eafc24 po wczorajszej aktualizacji chodź wczoraj działała po niej normlanie a dziś gdy włączam grę ładuję się i wyskakuje okienko z anticheatem a następnie wyskakuje okienko aplikacji ea. Wszystkie sterowniki mam zaktualizowane oraz komputer spełniający wymagania ponieważ w eafc gram od 3 miesięcy bez żadnych problemów aż do dziś. 

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Przetestujcie dodtakowo:

DolarekXDD EA Forums to przede wszystkim forum społeczności skupionej wokół gry, jeśli chcesz koniecznie porozmawiać z przedstawicielem EA, skontaktuj się z nami bezpośrednio 

• DolarekXDD's avatar
    DolarekXDD
    Seasoned Novice
    5 months ago

Znając życie to zepsuli coś przy aktualizacji zostaje tylko czekać aż to naprawią ale znając ea to się im nie śpieszy.

• biedziuOG's avatar
    biedziuOG
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

Mam ten sam problem po aktualizacji nie mogę odpalić fc 24 ani przez steam ani przez live editor cały czas jakieś błędy nic nie pomaga 

• DolarekXDD's avatar
    DolarekXDD
    Seasoned Novice
    5 months ago

Zrobiłem wszystko co opisałaś ale nie pomogło masz może jakiś inny pomysł?

• DolarekXDD's avatar
    DolarekXDD
    Seasoned Novice
    5 months ago

Dodam jeszcze że inne gry na ea również nie chcą mi się włączyć np battlefield hardline.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,657 PostsLatest Activity: 6 days ago