Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. EA SPORTS FC™
  4. FC 24

Forum Discussion

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.
Latest Activity: 2 days ago
4,670 Posts

Recent Discussions

• pawlos84's avatar

Logowanie do serwerów

Witam .Czy ma ktos problem z zalogowaniem się do serwerów
    pawlos84
    2 days ago
  • kasta002's avatar

FC24 TRYB KLUBY

Od jakiś 4 dni nie mogę wejść do trybu Kluby gdybkikam wjedz do klubu pisze " W tej chwili nie można dołączyć do klubów. Spróbuj ponownie później. Problem nie dotyczy tylko mnie moi obaj szwagry też ...
    kasta002
    7 days ago
  • EA_Kalina's avatar

Jak usunąć uszkodzone pliki

Jeśli masz problemy z zawieszaniem się, rozłączaniem lub matchmakingiem w EA SPORTS FC™, spróbuj usunąć uszkodzone pliki. Niektóre pliki wykorzystywane przez grę EAS FC są często aktu...
    EA_Kalina
    21 days ago
  • Hamza_Jeque's avatar

Fc 24

Hola no sé si soy el único pero necesito ayuda el otro día jugando fc 24 en switch se me salió del juego y me dio un error y ahora no me deja jugar y me pone que no detecta el juego ayudarme porfavor...
    Hamza_Jeque
    23 days ago
  • kisielkite's avatar

Brak nagród za 2 kolejkę Fc Pro

Witam. Dlaczego nie dostałem nagrody za oglądanie 2 kolejki FC pro ? Nagrody za 1 kolejkę pojawiły się na drugi dzień natomiast za 2 kolejkę nie pojawiły się do tej pory.
    kisielkite
    2 months ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.