Forum Discussion
Hej @uodvncmjguo8 @bielupro @MartinezPolaxe12 @Grzelaczki
Poproszę Was o przesłanie pliku DxDiag.
- 2 years ago
Tutaj raport, zróbcie coś z tym bo chciałbym wreszcie zagrać....
- 2 years ago
@EA_Kuba napisał/a:Hej @uodvncmjguo8 @bielupro @MartinezPolaxe12 @Grzelaczki
Proszę o pomoc
- 2 years ago@bielupro naprawiłem sytuacje.. osoby które posiadają win11 muszą dodać regułę do ochrony przed exploitami(ochronna przed programami wykorzystującymi luki).. następnie ustawienia programu i trzeba dodać triala i zwykłego fc i ustawić ochrone przepływu sterowania na off(CFG).. mi to pomogło odpalić grę i cieszyć się nią.. pozdrawiam P.S myślę że większość osób które posiadają dość mocny komputer i przewyższają zalecenia minimalne i zalecane a mają problem z uruchomieniem i posiadają win 11 muszą spróbować tego sposobu..
- 2 years ago
Witam,
Z chęcią bym skorzystał z rady, lecz nie do końca rozumiem: "dodać regułę do ochrony przed exploitami(ochronna przed programami wykorzystującymi luki).. następnie ustawienia programu i trzeba dodać triala i zwykłego fc i ustawić ochrone przepływu sterowania na off(CFG)."
Można trochę przystępniej to podać. Z góry dzięki!
- 2 years ago
Cześć mam ten sam problem co pozostali gra zaczyna się ładować po czym niespodziewanie się wyłącza przy czarnym ekranie i tak w kółko nie pomogło nic ani ponowne pobieranie ani otwieranie gry jako administrator ani zmiana położenia plików. Co mogę z tym zrobić, za grę zapłaciłem a nie mogę się nią cieszyć...
- 2 years ago
Tutaj macie raport i prosze zróbcie coś z tym
- 2 years ago
@EA_Kuba napisał/a:Hej @uodvncmjguo8 @bielupro @MartinezPolaxe12 @Grzelaczki
prosze o pomoc- 2 years ago
Niestety posiadam ten sam problem co osoby wyżej :c
- 2 years ago
Cześć mi też nie uruchamia się fc24 mogę zapytać co daje ten plik i jeśli coś pomaga to co z nim zrobić?
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za Wasze odpowiedzi.
Chciałbym w tym miejscu zacząć od tego, by każdy kto w przyszłości trafi na ten wątek, w pierwszej kolejności sprawdził:
Czy komputer spełnia minimalne wymagania gry. Niespełnianie wymagań pod względem benchmarków, oraz technologicznym może powodować problemu z uruchomieniem gry, lub jej płynnym działaniem.
Do poprawnego uruchomienia gry wymagane są również pobrane najnowsze sterowniki karty graficznej, oraz aktualizacje systemu operacyjnego.
Minimalne wymagania gry EA SPORTS FC™ 24 znajdziecie tutaj.
@ElPogbinho procesor Twojego komputera jest poniżej minimalnych wymagań
@Kacpiii01 @Zielak2020 procesor oraz karta graficzna Waszych komputerów są poniżej minimalnych wymagań gry
@malicx11 @Mikoczekk karta graficzna Waszych komputerów jest poniżej minimalnych wymagań gry
Przykro mi, ale z racji powyższego nie jestem w stanie zagwarantować, że gra na Waszych komputerach uruchomi się.
Zacznij proszę od instalacji najnowszych sterowników dla Twojej karty graficznej. W pliku DxDiag zauważyłem również, problemy związane z aktualizacją systemową. Upewnij się, że system został poprawnie zaktualizowany.
Jeśli problem będzie pojawiał się nadal, utwórz nowe konto administratora i uruchom grę z jego poziomu. Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
@bielupro W Twoim przypadku również poproszę abyś sprawdził czy problem pojawia się również na nowo utworzonym koncie administratora.
- 2 years ago
Dzien dobry, rowniez posiadam ten problem
- 2 years ago
To jest żart, komputer spełnia wszystkie wymagania i nie da sie odbalić gry mimo próbowania wielu sposobów, najgorzej wydane pieniadze
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
@pop02pop @turokp @214592 @vsnozy Procesory w jakie wyposażone są Wasze komputery są poniżej minimalnych wymagań gry.
@Maks3ik W pliku DxDiag brakuje informacji na temat sterownika karty graficznej. Zainstaluj ponownie najnowsze sterowniki dla Twojej karty wykonując czystą instalację. Sterowniki pobierzesz stąd
@Wariat20142014 @p0lskazaba Karta graficzna w którą wyposażony jest Twój komputer jest poniżej minimalnych wymagań gry.
- 2 years ago
tylko nie rozumiem dlaczego mojemu koledze odpala się na laptopie a ma słabszą kartę graficzną
- 2 years ago
Dzień dobry posiadam ten sam problem co poprzednicy, platforma PC
- 2 years ago
dorzucam tez moje nie dziala mi moze cos jest slabego albo cos sterowniki ea kuba odpowiedz mi proszę
- 2 years ago
Proszę o pomoc mam ten sam problem
- 2 years ago
czesc mam taki sam problem jak kazdy tutaj, dolaczam dxdiag i blagam o szybka pomoc
About FC 24
Recent Discussions
- 13 hours ago
fc wyrzuca do pulpitu
Solved4 days ago- 16 days ago