Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
2 years agoHej @uodvncmjguo8 @bielupro @MartinezPolaxe12 @Grzelaczki
Poproszę Was o przesłanie pliku DxDiag.
2 years ago
@EA_Kuba napisał/a:Hej @uodvncmjguo8 @bielupro @MartinezPolaxe12 @Grzelaczki
Poproszę Was o przesłanie pliku DxDiag.
Proszę o pomoc
- 2 years ago@bielupro naprawiłem sytuacje.. osoby które posiadają win11 muszą dodać regułę do ochrony przed exploitami(ochronna przed programami wykorzystującymi luki).. następnie ustawienia programu i trzeba dodać triala i zwykłego fc i ustawić ochrone przepływu sterowania na off(CFG).. mi to pomogło odpalić grę i cieszyć się nią.. pozdrawiam P.S myślę że większość osób które posiadają dość mocny komputer i przewyższają zalecenia minimalne i zalecane a mają problem z uruchomieniem i posiadają win 11 muszą spróbować tego sposobu..
- 2 years ago
Witam,
Z chęcią bym skorzystał z rady, lecz nie do końca rozumiem: "dodać regułę do ochrony przed exploitami(ochronna przed programami wykorzystującymi luki).. następnie ustawienia programu i trzeba dodać triala i zwykłego fc i ustawić ochrone przepływu sterowania na off(CFG)."
Można trochę przystępniej to podać. Z góry dzięki!
- 2 years ago
Też miałem problem z uruchomieniem! Kupiłem grę i wyłączała się podczas rejestracji. Przypadkiem wszedłem w AntiCheatLauncher.exe w folderze z Fifą i nic się od tej pory nie wyłączyło! Wszystko śmiga 🙂
About FC 24
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,618 PostsLatest Activity: 5 hours ago
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 19 hours ago
- 23 hours ago