FC 24 crashing
FC 24 crashuje się za każdym razem gdy próbuję wejść do którejkolwiek funkcji online po zakończeniu procesu gry pojawia się błąd "nie udało się zsynchronizować danych w chmurzę", jeśli jednak próbuje uruchomić ultimate team gra zostaje uruchomiona lecz ładuje się przez cały czas i jedyny sposób, żeby to zatrzymać to wyłączyć grę(próbowałem zostawić na 2 godziny i ciągle się nie załadowało, próbowałem wielokrotnie oczyścić pamięć podręczną w aplikacji ea przeinstalować aplikacje epic games (bo tam mam kupioną grę) zainstalować nowe sterowniki karty graficznej nvidia odinstalować i zainstalować grę zrobić aktualizację systemu windows 11, uruchomić grę jako administrator i naprawić z poziomu aplikacji EA po kliknięciu zarządzaj na grę. problem występuje od około 3 tygodni i już raz pisałem do supportu niestety rozwiązanie które mi polecili nie zadziałało raczej nie jest to wina sprzętu ponieważ spełnia minimalne wymagania gry z dosyć sporym zapasem. poniżej wysyłam klip z tego co się dzieje jeżeli nie opisałem tego wystarczająco dobrze
Dzięki za update @ORP_LODZ.
Istnieje jeszcze inna możliwość - sprawdź, czy nie masz aktywnej chmury Microsoft OneDrive. Jeśli tak, zajrzyj do artykułu Wyłączenie lub odinstalowanie OneDrive.
W kolejnym kroku zmień nazwę folderu FC 24 na np. FC 24 Kopia, katalog ten znajduje się w C:\Dokumenty\FC 24.
Na sam koniec raz jeszcze sprawdź czy możesz uruchomić grę poprzez nowe konto administratora.