Forum Discussion

262413101382's avatar
8 months ago
Solved

FC24 - czarny obraz po uruchomieniu gry

Witam

Od 2 tygodni mam spory problem z włączeniem FC24.

Po uruchomieniu gry klikam na swoją nazwę konta i włącza się czarny obraz. Czasem słychać początkową muzykę, czasem widać piłkę i nic więcej. Najczęściej jest migający obraz.

Czyściłem pamięć, odinstalowywałem i naprawiałem EA app jak i samą FC24, zero rezultatów. Odinstalowane sterowniki karty i zainstalowane najnowsze.

W załączniku screeny.

Gdzieś znalazłem poradę o usunięciu swojego konta i stworzeniu nowego. Czy jak to zrobię utracę wszystko co miałem w Ultimate team?

Może coś innego mogę jeszcze zrobić?

Dzięki za pomoc i pozdrawiam

• Hej @262413101382 

Wskazany przez Ciebie plik "oskarion" nie jest kontem na które się logujesz, a plikiem ustawień osobistych. Jego usunięcie nie spowoduje utraty progresu w grze, a jest zazwyczaj rozwiązaniem w tego typu problemach. 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @262413101382 

Wskazany przez Ciebie plik "oskarion" nie jest kontem na które się logujesz, a plikiem ustawień osobistych. Jego usunięcie nie spowoduje utraty progresu w grze, a jest zazwyczaj rozwiązaniem w tego typu problemach. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago