Forum Discussion

kitsunegari15's avatar
1 year ago

FC24 Błąd 204

Witam, 

Mam problem z grą FC 24, a mianowicie nie mogę grać offline. Podczas uruchamiania gry w trybie offline pojawia się komunikat : Licencja gry wygasła. uruchom grę online, aby odnowić licencję. Kod błędu: EC:204. Proszę o pomoc . Pozdrawiam serdecznie.

3 Replies

• Dzień dobry, 

Zrobiłem tak, jak Pani zasugerowała, ale nic  to nie dało. Na angielskiej wersji tej strony jest dużo wpisów od osób z tym samym problemem, dotyczącym różnych gier. Na razie bez odpowiedzi. Wszystko związane jest chyba z nową aktualizacją EA app. Dziękuję bardzo  za pomoc. Poczekam, może EA rozwiąże ten problem. Pozdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @kitsunegari15 

Podsyłam wpis z EN forum:

" New EA App update has fixed this issue, If your app won't update go to: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop and run EAUpdater.exe. Thank you for the quick fix!"

A zatem bedąc w trybie online wykonaj wcześniejsze zalecenie i daj znac jak poszło.

• Ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EAUpdater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe 

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 9 hours ago
4,671 Posts