Forum Discussion
10 Replies
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Hej @e59raby4i5cz Daj nam znać jaki błąd dokładnie wyświetla się w czasie próby połączenia w grze?
Sprawdź też, czy Twój abonament Nintendo Switch Online jest nadal aktywny oraz synchronizuj czas konsoli z internetem.
Taki mam komunikat
Unabe to login
This account can't get online. There are few reasons why this might be . See http//EA.com for possibile reasons and some troublesshooting you van try
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@e59raby4i5cz daj znać czy posiadasz aktywną usługę Nintendo Switch Online (możesz skorzystać z darmowej wersji próbnej) i czy w innych grach możesz dołączyć do trybów online.
Przetestuj także inne połączenie internetowe.
Jeśli grasz na koncie dziecka, sprawdź ustawienia kontroli rodzicielskiej w Nintendo Switch™.
W miarę możliwości podeślij cały komunikat lub dołącz jego zdjęcie.
Nintendo Swich online wykupione
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Dzięki za update.
Przejrzałam kilka podobnych watków na naszej EN tablicy. Sprawdź czy w Twojej nazwie konta Nintendo posiadasz specjalne znaki jak np. ",/. Jeśli tak usuń je zgodnie z zaleceniami podanymi TUTAJ.
Upewnij się również czy Twoje konto Nintendo nie zostało założone dla osoby nieletniej, poniżej 16 roku życia. Zajrzyj do wątku TUTAJ i TUTAJ.
Problem rozwiązany, miałem konto dziecka, nie pomogły zgody na dostęp z poziomu konta rodzica. trzeba było dodać nowego użytkownika w FIFA jako osobę dorosłą i dopiero wtedy zadziałało.
Dzięki za pomoc, choć jest to ewidentny błąd w grze.
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Super. Dzięki za potwierdzenie rozwiązania. 👍 @e59raby4i5cz
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Dzięki za potwierdzenie @e59raby4i5cz Oznaczyłam Twoją odpowiedź jako rozwiązanie.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za potwierdzenie @e59raby4i5cz 🙂
Dzień dobry mam taki sam problem ale tylko na koncie EA sports FC 24 nie mogę grać online a
About FC 24
Recent Discussions
- 4 days ago