Forum Discussion

e59raby4i5cz's avatar
2 years ago
Solved

FC24 Nintendo Swich - This account can't get online...

Nintendo Swich, po zainstalowaniu gry , nie można wogole połączyć się z serwerami FIFA, nie można wejść w ultimate team. 

• Problem rozwiązany, miałem konto dziecka, nie pomogły zgody na dostęp z poziomu konta rodzica.  trzeba było dodać nowego użytkownika w FIFA jako osobę dorosłą i dopiero wtedy zadziałało. 

Dzięki za pomoc, choć jest to ewidentny błąd w grze. 

10 Replies

• Taki mam komunikat 

Unabe to login

This account can't get online. There are few reasons why this might be . See http//EA.com for possibile reasons and some troublesshooting you van try

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Dzięki za update. 

Przejrzałam kilka podobnych watków na naszej EN tablicy. Sprawdź czy w Twojej nazwie konta Nintendo posiadasz specjalne znaki jak np. ",/. Jeśli tak usuń je zgodnie z zaleceniami podanymi TUTAJ.

Upewnij się również czy Twoje konto Nintendo nie zostało założone dla osoby nieletniej, poniżej 16 roku życia. Zajrzyj do wątku TUTAJ i TUTAJ.

• Problem rozwiązany, miałem konto dziecka, nie pomogły zgody na dostęp z poziomu konta rodzica.  trzeba było dodać nowego użytkownika w FIFA jako osobę dorosłą i dopiero wtedy zadziałało. 

Dzięki za pomoc, choć jest to ewidentny błąd w grze. 

• Dzień dobry mam taki sam problem ale tylko na koncie EA sports FC 24 nie mogę grać online a

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,618 PostsLatest Activity: 2 days ago