Forum Discussion

P3P1iK's avatar
12 months ago
Solved

FC24

Witam,

Mam problem po aktualizacji z FC24 w karierze. Odpaliłem gierkę, włączyłem karierę zawodnikiem własnym, ładnie wszystko załadowało jak zawsze. Jestem już w panelu kariery i chce się przesunąć w prawo po kafelkach na agent zawodnika bo miałem tam powiadomienia. Po przesunięciu się, gra dostaje natychmiastową jedną ścinkę i wywala całą grę, bez jakiegokolwiek odczytania błędu czy możliwości zreportowania całej sytuacji. Próbowałem już naprawiania gry w aplikacji EA, tworzenie nowej kariery (po stworzeniu nowej i zrobieniu tego samego na nowej nie ma problemu, tylko na tej zapisanej przed aktualizacją), odpalanie ze zgodnością Windows 7, usuwanie ustawień osobistych i tworzenie nowych. Spróbowałem w takim razie się nie przesuwać w ten kafelek, tylko odpaliłem dalszą symulację kalendarza. Akurat sezon kończyłem, więc wybrałem transfer do nowego klubu, gra załadowała kolejny sezon i dostałem na ekran animacje przywitania w nowym klubie. I nieważne czy obejrzałem animacje do końca, czy skipnąłem ją przytrzymując przycisk A, automatycznie po skończeniu animacji, gra wywala znowu do pulpitu bez crashloga. FC24 na PC. Proszę o pomoc.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago