Forum Discussion

Batko_Ihor's avatar
12 months ago
Solved

FUT bez meczu: w tej chwili połączenie z trybem ultimate team jest niemożliwe.

Dzień dobry!

Mam xbox one. Od wczorajszej (06.06.2024) aktualizacji nie mogę rozegrać żadnego meczu w trybie FUT. Wyskakuje mi komunikat: w tej chwili połączenie z ultimate team jest niemożliwe.

Niezależnie od trybu gry.

Ale jestem zalogowany, mam internet, mogę sprzedawać i kupować zawodników etc. Mogę uruchomić mecz nie w FUT tylko tym nowym Euro 2024

Co zrobić?

• Reinstalacja niestety nie pomogła.

Jednakże 🙂

Zmieniłem skład drużyny i zadziałało 🙂

Okazuje się, że w momencie zmian i updatetu gra "pozwoliła" na wprowadzenie dwóch tych samych graczy do zespołu - zrobiła to sama, bo zastosowałem automatyczne utworzenie drużyny danej narodowości.

I zamiast potem informować o błędzie to wyrzucała komunikat, że połączenie jest niemożliwe i wylogowywała.

Dziękuję za pomoc i wsparcie - temat do zamknięcia.

5 Replies

• Dziękuję za odpowiedź.

Spróbowałem - nie pomogło.
    Następnie usunąłem wszystkie pliki - też bez pozytywnego rezultatu.

Teraz odinstalowałem grę i instaluję od nowa - zobaczymy.

• Reinstalacja niestety nie pomogła.

Jednakże 🙂

Zmieniłem skład drużyny i zadziałało 🙂

Okazuje się, że w momencie zmian i updatetu gra "pozwoliła" na wprowadzenie dwóch tych samych graczy do zespołu - zrobiła to sama, bo zastosowałem automatyczne utworzenie drużyny danej narodowości.

I zamiast potem informować o błędzie to wyrzucała komunikat, że połączenie jest niemożliwe i wylogowywała.

Dziękuję za pomoc i wsparcie - temat do zamknięcia.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

@Batko_Ihor Dzięki za szczegółowe informacje dotyczące kroków, które Ci pomogły. Cieszę się, że sytuacja została już opanowana 🙌

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 5 days ago