Forum Discussion

Czesuaf1989's avatar
2 years ago

Gra EA FC 24 w trybie Ultimate Team skasowała mi karte

Czy ktoś potrafi to sensownie wytłumaczyć?

Nie rozumiem jak mógł wystąpić taki problem w trakcie gry, blagam o szybką pomoc i wyjaśnienie.

Chciałem sprawdzić cenę rynkową mojej złotej karty Mbappe, więc kliknąłem na kartę i włączyłem zakładkę "porównaj cenę" na kilka sekund gra się zlagowała, po czym karta zniknęła z mojego składu, otóż okazało się że w czasie trwania tego lagu nie mam pojęcia jakim cudem doszło do szybkiej sprzedaży tego zawodnika... Widziałem już wiele rzeczy w tej grze ale to przerosło moją najglupszą fantazję co się wydarzyło... Normalnie użył bym apki Companion do zwrotu karty ale następny zwrot będę mógł zrobić za 11 dni dopiero więc i będzie już po czasie.... Proszę o naprawę tego co się wydarzyło i zwrot mojej karty lub dodanie mi dodatkowej jednej możliwości odzyskania karty w trybie jak najszybszym. Proszę o jak najszybszą pomoc w tej sprawie, czegoś takiego to jeszcze nie widziałem w tej grze.

Pozdrawiam i czekam na info co dalej!!!

2 Replies

• Czesuaf1989's avatar
    Czesuaf1989
    2 years ago

Wiem, ale coś zrobić muszę bo normalnie bym to olał ale Mbappe to zbyt dobra karta żeby ją stracić w taki sposób... Już się pogodziłem z tym ale niech mi chociaż wytłumaczą jak to było możliwe że taki rażącey błąd wystąpił, chociaż już widzę że sprawę olali jak zawsze

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 days ago
4,671 Posts