Forum Discussion

Overpoznan's avatar
12 months ago
Solved

Gra nie chce pokazać menu

Witam

Podczas uruchamiania gry pojawia się splash screen ec24, ale po wejściu dalej i wyborze ustawień gra przestaje działać. Pojawia się migający ekran, który wchodzi do głównego menu, ale go nie widać. Słychać w tle muzykę, kiedy przesuwam strzałkami to słyszę, że przesuwam się po menu, ale nic nie widać. Co może być przyczyną? Odinstalowałem i zainstalowałem grę jeszcze raz, ale nie pomogło.

9 Replies

• Usunąłem ustawienia osobiste i zadziałało. pomoc z innego tematu.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Super! Cieszymy się, że problem udało Ci się już rozwiązać. Dzięki za podzielenie się z nami wskazówkami. 

• siemka, miałbyś chęć pokazać na dc jak to zrobiłeś bez widoczności menu? buraczek#1686

• Ja mam też problem z pokazaniem się menu więc tego nie zrobie co wysłałeś i nie wiem dalej jak naprawić to menu 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    11 months ago

Ustawienia osobiste pojawiają się na samym starcie gry (nie trzeba przechodzić do Ustawień gry). W przypadku gry na PC można je również zresetować poprzez zmianę folderu FC 24 na np. FC 24  Kopia, katalog ten znajduje się w C:\Users\...\Dokumenty\Dokumenty\FC 24.

• gdy zmieniam nazwę folderu na fc 24 kopia i uruchamiam grę to pojawia się nowy folder ze starą nazwą i nic się nie zmienia co robię źle

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    8 months ago

Hej @Placekdc 

Rozumiem, że Twoim problemem jest niepoprawnie wyświetlające się menu? 

Jeśli tak to sprawdź czy problem uda się rozwiązać poprzez usunięcie pliku ustawień osobistych bezpośrednio z poziomu gry. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 7 days ago