Forum Discussion
16 Replies
Każdy tak ma z grafiką od Radeon to czyli co pieniądze wyrzucone w błoto 🤣 szkoda
- Avalayya2 years agoHero+@kawecki32 Ja mam nvidia i u mnie jest to co u Ciebie.
Acha mój znajomy ma GF i nie ma tak ale też ma tak jakieś blendy no szkoda bo pezez to nie da się grać chyba że ktoś rozwiązał ten problem
- bodzio062 years agoSeasoned Newcomer
Mam to samo na karcie GeForce 4070Ti. Średnio co dwa mecze się pojawia i trzeba wyjść z gry, bo inaczej i tak się zawiesi, Przeinstalowanie sterowników nie pomogło. Poza tym zdarza się, że w trakcie meczu gra sama się wyłaczy i wyjdzie do windowsa. Jest to tak irytujące że więcej tego badziewia nie kupię, Jak można było wypuścić grę w takim stanie??
- Mikallo23112 years agoSeasoned Newcomer
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? Steam - PC
Model karty Nvidia lub AMD Nvidia rtx 2060
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 12/12/2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 22:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Zagrać z 2/3 mecze w jakimkolwiek trybie UT.
Co się dzieje? Gra staje się niegrywalna, w menu zmieniają się grafiki i po czasie się zawiesza - zmusza mnie to do wyłączenia gry z procesów.
Co powinno się stać? Za 500zł powinno działać.
3 znaki
Acha no to jednak z moim kompem wszystko ok to tylko głupia gierka ja kolega pisał szkoda kasy na taki badziew jak nie potrafią zrobić dobrej gry dziękuję za odpowiedzi