Forum Discussion

kawecki32's avatar
2 years ago

Gra po zagraniu maczu wychodzą dziwna grafika nie mogę otworzyć paczek

Gdy wygram lub przegram mecz division to wyskakuję mi dziwna grafika  nie mogę wtedy otworzyć paczek i nie widać też postępu w lidze proszę o pomoc instalacja wszystkich sterowników oraz gra na nowo zainstalowania nie pomogła Pomocy bo nie mogę grać komputer mój to procesor i5 12400 grafika Radeon rx6650xt pamięć ram 64gb

16 Replies

• Każdy tak ma z grafiką od Radeon to czyli co pieniądze wyrzucone w błoto 🤣 szkoda 

• Acha mój znajomy ma GF i nie ma tak ale też ma tak jakieś blendy no szkoda bo pezez to nie da się grać chyba że ktoś rozwiązał ten problem 

• bodzio06's avatar
    bodzio06
    Seasoned Newcomer
    2 years ago

Mam to samo na karcie GeForce 4070Ti. Średnio co dwa mecze się pojawia i trzeba wyjść z gry, bo inaczej i tak się zawiesi, Przeinstalowanie sterowników nie pomogło. Poza tym zdarza się, że w trakcie meczu gra sama się wyłaczy i wyjdzie do windowsa. Jest to tak irytujące że więcej tego badziewia nie kupię, Jak można było wypuścić grę w takim stanie??

• Mikallo2311's avatar
    Mikallo2311
    Seasoned Newcomer
    2 years ago

Produkt: EA SPORTS FC 24
    Platforma:PC
    Podaj na jakiej platformie grasz? Steam - PC
    Model karty Nvidia lub AMD Nvidia rtx 2060
    Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
    W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
    W jakim trybie? Rivals
    Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 12/12/2023
    O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 22:00
    W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
    Jak często występuje ten problem? 100%
    W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Zagrać z 2/3 mecze w jakimkolwiek trybie UT.
    Co się dzieje? Gra staje się niegrywalna, w menu zmieniają się grafiki i po czasie się zawiesza - zmusza mnie to do wyłączenia gry z procesów.
    Co powinno się stać? Za 500zł powinno działać.

3 znaki

• Acha no to jednak z moim kompem wszystko ok to tylko głupia gierka ja kolega pisał szkoda kasy na taki badziew jak nie potrafią zrobić dobrej gry dziękuję za odpowiedzi 

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 days ago
4,671 Posts