lonergan_x2 years agoGra zacina przy przerywnikowych scenkach Jak wyżej, po zdobyciu gola, czyli przy rozpoczęciu cieszynki/scenki gra się ścina, tylko na początku. To samo przy innych scenkach, zmiana zawodnika, pokazanie kibiców itp. Jak temu zaradzić?
AvalayyaHero+2 years agopodaj specyfikację swojego komputera i sprawdź poradniki pod karty graficzne:NVIDIA lub AMD
Featured PlacesFC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 1 day ago4,671 Posts
FC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 1 day ago4,671 Posts
Recent DiscussionsAkademia przyszłych gwiazd Jak zdobyć stroje z Akademii? Jak odpisać na czacie ? Mam pytanie bo czasami inni gracze do mnie piszą na czacie a ja nie mam pojęcia jak im odpisać, możecie podpowiedzieć? Trochę głupio bo ludzie myślą że ich olewam a ja nie olewam tylko nie wiem jak...Błąd podczas symulacji meczów w trybie kariery menadżera Produkt: EA SPORTS FC 24 Platforma:PC Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC Model karty Nvidia lub AMD NVIDIA GeForce RTX 30360 Podaj ilość pamięci RAM w GB 16 GB RAM W którym trybie mia...Logowanie do serwerów Witam .Czy ma ktos problem z zalogowaniem się do serwerów FC24 TRYB KLUBY Od jakiś 4 dni nie mogę wejść do trybu Kluby gdybkikam wjedz do klubu pisze " W tej chwili nie można dołączyć do klubów. Spróbuj ponownie później. Problem nie dotyczy tylko mnie moi obaj szwagry też ...