Forum Discussion

982393fc0caf2af's avatar
2 years ago
Solved

Komunikat Zresetuj haslo

Witam

Po paru latach przerwy zakupiłem ea fc 24 na ps4 oraz subskrypcję plusa

Wyskakuje komunikat jak na zdjęciu

Wchodzę w kod QR zmieniam hasło na stronie są poprzez podanie kodu z maila wyskakuje komunikat że hasło zmienione i gra "nie idzie" dalej, cały czas jest w grze komunikat o zresetowaniu i wygaśnięciu hasła, zmieniałem hasło kilka razy i nic, gra nie zaskakuje i nie łączy się online, mogę grać tylko w trybie offline

Pomocy!

Z góry za nią dziękuję 

• Hej @982393fc0caf2afe 

Sprawdź czy możesz zalogować się na stronie EA za pomocą danych swojego konta PSN.

Jeśli wciąż będzie wyświetlał się komunikat o konieczności zmiany hasła do konta EA, spróbuj zmienić hasło wykorzystując każdy adres email, do którego posiadasz dostęp. Adres email konta PSN nie musi być taki sam jak do EA.

W przypadku, kiedy powyższe porady nie pomogą, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat i poproś o pomoc z zalogowaniem się do konta z podpiętym PSN ID (podaj nazwę swojego konta PlayStation).

Pozdrawiam,

_Kalina

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @982393fc0caf2afe 

Sprawdź czy możesz zalogować się na stronie EA za pomocą danych swojego konta PSN.

Jeśli wciąż będzie wyświetlał się komunikat o konieczności zmiany hasła do konta EA, spróbuj zmienić hasło wykorzystując każdy adres email, do którego posiadasz dostęp. Adres email konta PSN nie musi być taki sam jak do EA.

W przypadku, kiedy powyższe porady nie pomogą, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat i poproś o pomoc z zalogowaniem się do konta z podpiętym PSN ID (podaj nazwę swojego konta PlayStation).

Pozdrawiam,

_Kalina

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 years ago