Forum Discussion
Witaj.
Wiem że jest to irytujące jeśli nie możesz odzyskać swojego konta ale przez forum nie da się tego załatwić trzeba pisać do suportu bezpośrednio.
Sprawdź pierwsze kroki przedstawione w TYM linku.
Jeśli pamiętasz adres e-mail powiązany z kontem, możesz skorzystać z opcji przypomnienia hasła, która jest dostępna na ekranie logowanie.
Jeżeli jednak go nie pamiętasz, konieczny będzie bezpośredni kontakt z pomocą EA.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Do weryfikacji przydatne będą: Adres e-mail, na który było zarejestrowane Twoje konto EA. Nazwy użytkownika lub konta konsolowe (tagi gracza Xbox czy online ID w sieci PlayStation™Network) powiązane z Twoim kontem EA. Numery faktur lub kody produktu do gier zakupionych na tym koncie.
Napisałem do supportu po 3 dniach zakończyli sprawę bez żadnej informacji XD A konto mam tylko całego składu w eafc nie
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
W kwestii zawartości, która zniknęła z Twojego konta oraz korzystania z Twojego konta EA przez osoby trzecie, najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami poprzez czat.
Dodatkowo, jeśli chodzi o sam email który otrzymałeś, sprawdź proszę poniższy artykuł, który zawiera informacje na temat tego w jaki sposób uchronić się od phishingu.
- 2 years ago
Pisałem na czat po 3 dniach bez odezwu zamykają sprawe